Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
Ej śpicie se?

Szukam "fajnego" routera, max do 600 PLN, tak aby móc wykorzystać możliwości światełka 600 Mb/s. Co polecicie i ma stać za ONT ?
Wiem, że kabelek najlepszy, ale nie zawsze i wszędzie dochodzi. Sprzęt (komp, telefony) się rozwijają, tak więc myślę perspektywicznie, nawet jak podłączony sprzęt routera w pełnie nie obsłuży swoimi kartami sieciowymi lub zwiększę prędkość neta.
@rybeczka: To access point nie router, zalezy jaka ma koncowke od operatora.
Ja bym uwazal, Orange lubi wciskac Funboxy 3.0 z wbudowanym ONT, osobne ONT to raczej dla firm a tam i tak zakladaja Zyxela. Nie mowie, ze nie ma szans ale zobacz co ci zamontuja.
Dlaczego chcesz zmienic Funboxa? Wylaczenie wifi i dorzucenie AP na przykla tego ktory
@krabat No ja chcę ONT i funboxa też dają Dwa w jednym. Wystarczy, że się planuje remont, inna lokalizację gniazdka, a inna wifi i już można