Wpis z mikrobloga

@Azur88: jeśli to jest prawda i w jakimś patchu to zmienią albo ustawią po prostu 0 aby automatycznie wykrywało na wszystkich konfiguracjach to xD i potem w patchach piękne DRAMATICALLY IMPROVED PERFORMANCE XD i potem masa lajków i komentarzy, thanks CDP now i can play xDDDDD
  • Odpowiedz
@Jurigag jesli to prawda tzn nie wiedzieli o tym to ktos o-----l niezle xD natomiast moze byc tak ze wiedzieli ale przy jakis konfiguracjach sie sypalo wiec dali jakies inne wartosci - wtedy tez o------i xD

Natomiast brzmi optymistycznie jesli sie okaze ze gra mimo tak swietnej grafiki moze wyciagac 120fps. Sam to sprawdze jutro :)

Choc mam przeczucie ze to tylko dziala tak swietnie jak sie ma rtx disabled bo
  • Odpowiedz
@Jurigag zmienilem config nic to nie zmienilo. Ciezko powiedziec czy ktos wlasnie puscil fake zycia z efektem placebo co nie miara czy faktycznie na niektorych konfiguracjach gra dziala gorzej bez nowego confa

10600k, rtx 3080, 16gb ram
W grze mam 1440p @ ultra wszystko - 60-85fps :)
  • Odpowiedz
@PhoenixPneuma: U mnie podobnie, nic się raczej nie zmieniło, ale jeszcze potestuje.
Ryzen 5 3600X, RTX 2060, 16 GB RAM - wszystko na ultra (prócz jakichś cieni), DLSS Quality Mode - 50-85 fps.
  • Odpowiedz
@Azur88 juz skomentowales a zobacz - ja testowalem to i nic nie pomaga. @allocer tez sprawdzil i nic. Takze poki co moze warto wstrzymac sie od ocen. A moze ten blad dotyczy tylko kilku modeli GPU albo jakiejs konkretnej specyficznej konfiguracji. Myslisz ze w innych firmach nie ma takich bledow ? Ze przetestuja gre od A do Z w kazdej mozliwie konfiguracji ? To niemozliwe. Poza tym testerzy tez popelniaja
  • Odpowiedz