Wpis z mikrobloga

via Android
  • 4
W cutscenie powrotu z hotelu po akcji, Jackie właśnie sobie wyciągnął z głowy pistolet zamiast chipa. W samym hotelu przeciwnik pojawiał się i znikał w windzie w kółko, odstrzelony zaczął odbijać się od ścian windy jak takie te gumowe kulki do rzucania. Ehh, no i tak się powoli żyje w tym cyberpanku z gazetki za 20zł.
  • Odpowiedz
@kojak3639: Grałem na początku, chyba jednym z większych bugów była latająca płotka w niektórych lokacjach + brak możliwości zebranie wszystkich kart do gwinta jak się ich w nie kupiło w pierwszej karczmie.
  • Odpowiedz
@ack juz pomijajac foliarstwo z kursami akcji. Ktory fan wiedzmina nie kupilby kolejnego "dodatku" gdzie objętość rozgrywki byłaby na miarę W3? Do tego dodaj nowych fanów po sukcesie serialu i masz coś, czego s--------ć się nie da. Nawet jeśli CP ostatecznie okaże się klapą (finansową nie będzie), to wszyscy szybko by o tym zapomnieli po ogłoszeniu W4, bo wiedzą, że W3 był dobry i tego popsuć nie powinni.
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Zwiejus w dupie mam preorder kolejnego wiedźmina, szczerze powiedziawszy, cp nie zamawiałem w preorderze, kupiłem w dniu premiery w sklepie. Chciałem uczestniczyć w tym wielkim wydarzeniu i zostałem, tak jak i wielu innych graczy, perfidnie oszukany i zmanipulowany przez cdpr, jaka w tym jest nasza wina? że oczekujemy, żeby gra sprzedawana na PS4 działała na PS4 w, jak to twierdził sam cdpr, zaskakująco dobrej jakości?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@teh hamuj się kurrwa, wiedźmin 1 jest za darmo zwykle na gogu, a W3 na pc dawali jak miałeś zakupioną wersję na Xbox/PS4.
  • Odpowiedz