Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +89

wscieklykabanos +338
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

źródło: comment_1607785515a5RNFwBFpyaxbC4H1BWVZv.jpg
PobierzMuszę obejrzeć jeszcze raz :)
Ps. Znalazłam na CDA :D
Będzie jutro oglądane z dziećmi.
@Nordri: WEŹ MI NIE PRZYPOMINAJ
Oj będę jutro beczeć zdaje się :D
Takie cukierkowe są dzisiejsze bajki - ani się wzruszyć, ani popłakać - trzeba im troszkę starszej szkoły pokazać.
Jak już ogarną takie bajki, to zacznę im baśnie braci Grimm czytać :)
źródło: comment_160780076344hjU27OBjkIfqMtG6Ex3A.jpg
Pobierz@Nordri: phi, krol lew to bylo nic w porównaniu do paru japonskich bajek ma vhs, ktore widziałem w okolicach 92 roku. Cos, co mialo w tytule Trytona bodajże. Tam byly traumy, bo niektórzy bohaterowie gineli (z tego pamiętam wielkiego zolwie, ktory wcześniej przezywal meczarnie). Brrr ale sie ogladalo.
Japońskie też dzieciom puszczam - sporo tego na netflixie jest. Ale póki co tylko 7+. Bo dopiero w tych bajkach 13+ zaczyna się jazda. Chociaż i te 7+ też są nieźle pokręcone :D
źródło: comment_1608404863N7e23ttyU8X6NWmEgMfBFE.jpg
Pobierz