Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie dostęp do konta na #gog z #cyberpunk2077 żeby sobie pograć. Mój komp jest za słaby na tą grę więc od początku zamierzałem grać przez #geforcenow. No i wszystko ładnie śmiga tylko jest jeden problem. Save'y wszystkich użytkowników są wspólne łącznie z moimi. Nie da się w ten sposób przejść gry bo np wczoraj skończyłem grać i sobie save'a zrobiłem a dzisiaj wchodze i tego save'a nie ma albo ktoś sobie na nim pograł. I stąd moje pytanie czy da się włączyć w GOGu tryb offline albo cokolwiek zrobić żeby zamiast tych save'ów w chmurze mieć save'y na dysku na kompie? Po prostu czy jest jakakolwiek możliwość abym tylko ja miał dostęp do mojego save'a?
#geforcenow
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

musialbyś pobrać CP na dysk, uruchomić go i zsynchronizować z siecią, wtedy zapisać swój sejw u siebie na dysku, potem w odwrotną stronę żeby go wysłać na serwer
jak masz kompa który nie ruszy CP to niestety tego nie zrobisz, kup swoją kopię CP albo się męcz
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: Nie da się, GFN to streaming, savy są zdalne. I to dobrze, że wogóle CP obsługuje chmurowe savy, bo możesz sobie wejść na innym kompie na grę i kontunuować z tego samego save'a.

I nikt inny Ci w savach nie kombiuje.
  • Odpowiedz