Wpis z mikrobloga

Finał 1z10 rozłożył mnie na łopatki.

Wygrał Pan Piotr, ale tylko dlatego że brał pytania na siebie i jak już nie było opcji, żeby konkurentka odpowiadając na resztę pytań przegoniła go wynikiem, to zaczął wyznaczać konkurencję.

Uwielbiam ten teleturniej

#1z10 #teleturniej #telewizja #ciekawostki
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@100piwdlapiotsza: dla mnie ten finał był świetny, bo na dzień dobry dwie encyklopedie dostały ostrzeżenie by nie kozaczyć za bardzo. I zaczęła się wojna nerwów.
Byłem przekonany, że będą wzajemnie się wyznaczać aż ktoś z nich straci drugą szansę, ale jednak pan Piotr mnie zaskoczył i stwierdził, że czas sobie zapewnić bezpieczną przewagę.
  • Odpowiedz
@kaktus_z_ostrymi_kolcami: Pan Piotr to taktyk. Genialnie to rozegrał.
@pawelpablito: Eliminacje są na zaproszenie teraz? Moja ex (w sumie poznana na wykopie) mieszkała w centrum Warszawy i jak Zobaczyłem przez przypadek, że eliminacje są niedaleko, to się zarejestrowałem i następnego dnia rano poszedłem do podstawówki 400m od jej bloku.
W sumie potem czekałem 3-4 miesiące na zaproszenie na nagranie w Lublinie
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza: zgłosiłem się przez formularz na ich stronie i dostałem maila zwrotnego, w którym napisali:
"Pana/Pani zgłoszenie do teleturnieju „Jeden z dziesięciu” zostało przyjęte.
Jesteśmy po eliminacjach w Poznaniu (październik 2019) i Warszawie (luty 2020)
Planowaliśmy eliminacje w Katowicach lub Krakowie i Gdańsku.
Plany nasze pokrzyżowała pandemia i to od niej uzależniona jest możliwość przeprowadzenia eliminacji, czekamy na jej poprawę, jeśli jej nie będzie eliminacje będziemy przeprowadzać telefonicznie lub zdalnie
  • Odpowiedz