Aktywne Wpisy

AndresIniesta +11
Powiedzcie dlaczego macie luksus wyczekiwania szlagiera Paragwaj-USA w środku nocy?
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz

Moseva +35
Kiedyś to było. Pisało się wpis na wykopie o 5 rano i było 20 plusów, bo ludzie siedzieli.

@salad_fingers: ale wiesz że fani tego oczekiwali? XD
Przez lata nie było chyba żadnej ankiety "na jaki remaster czekasz" która by nie była zdominowana przez trylogię ME.
@bartton: Kiedyś między oryginalnym DeusExem (z ~2000 roku) a drugim (Invisible War) skleili wybory z pierwszego w jeden skutek, (każde zakończenie nic nie zmieniło w świecie gry) to może tu zrobią podobny trik aby pasowało do każdego zakończenia. Albo będzie kolejny
źródło: comment_16076854597460gSQVryip1GE3oD2HoS.gif
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Spójrz dokładnie na Liarę w tym teaserze. Ona ma teraz z 600/700 lat (zmarszczki) Shepard, nawet jeśli przeżył/przeżyła bitwę o ziemię i wybuch cytadeli to i tak już dawno jest na wiecznej warcie.
@RandomowyMetal: nie jestem pewien co do wieku Handlarza Cieni, ale zakładając, że ma ~700 lat, to może jakoś nawiążą do Andromedy