Wpis z mikrobloga

Strasznie wczoraj zachlałem. Rano był morderczy kac, ale zjadłem witaminki + apap i jakoś poszło. Teraz bardzo kręci mnie w brzuchu i mam problem cokolwiek zjeść. Pije dużo wody i zjadłem pare tostów ale jest lipa ciągle. Macie jakiś sposób na taki kacowy żołądek? Chciałem zrobić trening ale lipa w takim stanie :/
#zdrowie #kac #pytanie #pytaniedoeksperta #a-----l #niebieskiepaski
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KapiBara1337: nigdy apapu na kaca lub z alkoholem, niszczy wątrobę.
Najlepszy będzie rosół, herbata czarna lub mięta. Ogólnie delikatne jedzenie. Zależy co wczoraj piłeś, jeśli czysta/w----y to coś słodkiego popijaj. Weź witaminę c, jakiś magnez, potas (banan lub sok pomidorowy). Zależy jak bardzo źle jest, jeśli dasz radę to postaraj się coś porobić, ważne żeby do kanapy nie przylgnąć i się czymś zająć. Drzemka byłaby zajebista.
Na przyszłość: staraj się
  • Odpowiedz
@pan-bartolomeu-dias: najpierw wleciały dwa piwka, potem kumpel zaprosił do siebie na kwadrat i poleciało około 100ml jagera, i później obaliłem jeszcze 250ml ginu. Popijałem sokiem marchewkowym i wodą, niestety nie miałem nic do zagryzania bo wyszło spontanicznie i sklepy były już zamknięte. I tak z wyjścia ze znajomymi na dwa piwa skończyłem r-------y rzygając dwa razy ( ͠° °) no cóż zdarza się
  • Odpowiedz