Bardzo chciałam polubić się z Windbound. Z jednej strony produkcja zachwyca grafiką i oferuje interesującą, będącą wyzwaniem dla łowców, faunę. Z drugiej pełna jest bugów i nieprzemyślanych mechanik. Po ukończeniu rozdziału pierwszego wiemy już praktycznie wszystko o tym, jak wygląda, działa i na czym polega gra. Progres jest słabo zaznaczony, a my nie jesteśmy nagradzani w żaden sposób. Owszem, w kolejnych rozdziałach pojawiają się nowe biomy i pojedyncze monstra, ale jest tego niewiele. Doceniam, że deweloperzy słuchają głosów graczy i wprowadzają poprawki, jak chociażby tę w trybie przygodowym, dzięki której po zgonie nie tracimy łodzi. Dodano także tryb NG+, który rozpoczynamy z zachowaniem perków. Ostatecznie jednak nieangażująca fabuła, wtórność i brak konkretnego celu rozgrywki czynią z produkcji 5 Lives Studios piękną wydmuszkę, która wymaga konkretnego przemodelowania. Recenzja gry Windbound #gry #ps4 #xboxone #pcmasterrace #nintendoswitch #grajzwykopem #nerdheim
Wykopek z IT zarabiający 15k miesięcznie właśnie pakuje piórnik i wychodzi na autobus do powiatowego bo o 7.30 ma wf, następnie będzie #!$%@?ł potem na pozostałych lekcjach xd
Bardzo chciałam polubić się z Windbound. Z jednej strony produkcja zachwyca grafiką i oferuje interesującą, będącą wyzwaniem dla łowców, faunę. Z drugiej pełna jest bugów i nieprzemyślanych mechanik. Po ukończeniu rozdziału pierwszego wiemy już praktycznie wszystko o tym, jak wygląda, działa i na czym polega gra. Progres jest słabo zaznaczony, a my nie jesteśmy nagradzani w żaden sposób. Owszem, w kolejnych rozdziałach pojawiają się nowe biomy i pojedyncze monstra, ale jest tego niewiele. Doceniam, że deweloperzy słuchają głosów graczy i wprowadzają poprawki, jak chociażby tę w trybie przygodowym, dzięki której po zgonie nie tracimy łodzi. Dodano także tryb NG+, który rozpoczynamy z zachowaniem perków. Ostatecznie jednak nieangażująca fabuła, wtórność i brak konkretnego celu rozgrywki czynią z produkcji 5 Lives Studios piękną wydmuszkę, która wymaga konkretnego przemodelowania.
Recenzja gry Windbound
#gry #ps4 #xboxone #pcmasterrace #nintendoswitch #grajzwykopem #nerdheim
W konsolach dokonał się przełom, no taka szybsza ewolucja. Te nowe są naprawdę mocne!
A w ps5 to nie wiem jak to działa. Chyba też ta generacja jest wstecznie kompatybilna, ale niech jakiś znawca się wypowie.