Wpis z mikrobloga

@mindrape zdziwiłbyś się jak to działa. Na "proszkach" można przyciąć w wuja, dlatego kupujesz "cukierki" z nimi już pierwszy lebszy Seba nie po manipuluje bo za dużo zachodu. Wyobraź sobie, że jest coś takiego jak encyklopedia tablet, gdzie sprawdzisz skład i opinie użytkowników. Co do rzetelności producentów to jest tak samo jak z innymi towarami, działają zasady rynku, więc też nie ma kombinowania bo zaraz taki wypada z obiegu (w przenośni i
@justkilling
Tyle, że on sam nie wie do końca co ma i trzeba się z tym liczyć. Pewność można mieć tylko jeśli sobie coś samemu wyhodujesz, nazbierasz, kupisz w aptece, albo jak jesteś kozak z chemii i samemu zsyntetyzujesz. Inaczej to jedynie zostaje testowanie substancji, które zawsze zwiększa bezpieczeństwo, ale też nie pokaże jaki jest dokładnie skład.
@Barneyeos: Myślę, że wiem całkiem nieźle jak to działa, bo bawię się różnymi rzeczami od blisko 20 lat i dawniej znałem ludzi, którzy byli producentami, hurtownikami. Encyklopedia tablet jest #!$%@? warta, bo każdy sobie może kupić prasę jaką chce. Szczególnie jak sprawdzasz pigułę, którą ktoś wysłał do badań np. z Wiednia. Twoja, mimo, że wygląda tak samo, może nie mieć z tą wiedeńską nic wspólnego. Jeśli mówimy stricte o pigułach to