Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
pastarri +62
Brakuje mi pracy z biura.
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Hej wszystkim. Chciałbym zapytać czy dobrze robię odmawiając mojej dziewczynie spędzenia wigilii z jej rodziną. Jesteśmy razem 5 lat a mieszkamy razem od niecałego roku. Moja dziewczyna uważa ze powinienem spędzić wigilie z nimi. Każdego roku przychodzę w następny dzień po wigilii i spędzam z nimi ale najwidoczniej w tym roku to dla niej za mało. Oczywiście odmówiłem bo nie chciałbym sprawić przykrości mojej babci i mamie które się namęczą cały dzień w kuchni a ja bym wybrał „drugą” rodzine. W dodatku w mojej rodzinie jest dziadek bardzo schorowany i zawsze się martwię ze to jego ostatnie święta. Wszystko to powiedziałem mojej dziewczynie i niby mówi ze okej ale gra mi na uczuciach i mam delikatne wyrzuty sumienia. Powiedzcie mi czy dobrze zrobiłem?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fc961311831d2000bfc18d1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
A może zrobić jedną wspólną międzyrodzinną wigilię? Jak jest możliwość oczywiście
No chyba, że rodziny są w "waśni" xD
Ale i tak myślę, że dobrze zrobiłeś, a jak nie dobrze to na pewno nie źle. Neutralnie
W związku z tym to o której ma wigilie rodzina X jest powiązane z wigilią u ich córki męża żony siostry męża brata żony. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: LeVentLeCri