Wpis z mikrobloga

@Kozikiewicz: Ścieżki jako takiej nie ma, ale da się dojść do kopalni Nowego Obozu przez góry. Kiedyś sam tak szukałem tej drogi :) Trzeba wskoczyć na półkę skalną niedaleko grobowca, w którym szukamy z Miltenem kamienia ogniskującego, a następnie iść z tego co pamiętam na południowy zachód. Po chwili dojdzie się do skał, z których można zeskoczyć na platformę, na której stoi Baloro. I cyk, jesteśmy w Kotle ( ͡
  • Odpowiedz
@Davos87:A, to to ja akurat kojarzę. Tylko po lekturze komentarzy pomyślałem że faktycznie jest jako taka ścieżka w klasycznym tego słowa znaczeniu gdzieś na górskich obrzeżach kolonii. Ale fakt, na upartego właśnie by się można doszukiwać tej mitycznej scieżki w tym miejscu, o ktorym pisałeś
  • Odpowiedz
@Narcyz_: Gdyby nie została wymyślona ta ścieżka, to Wolna Kopalnia musiałaby zostać zaatakowana od frontu, to jest przez Nowy Obóz. Jakoś nie wyobrażam sobie walnego ataku i dużej bitwy w tej grze, czegoś w rodzaju oblężenia obozu, to chyba by wykroczyło poza możliwości silnika gry. No chyba że by jakoś to inaczej wymyślili, np. że atakują tak, ale Bezi w tym czasie wykonuje gdzieś indziej jakieś zadanie, po czym wraca
  • Odpowiedz