@Mindsphere @pablo397 niby giga chad, ale jednak nie do końca, bo czytałem, że Connery zaczął łysieć w młodym wieku, więc to, co ma na głowie jest peruką (nosił ją już grając Bonda). Tak że tego... :|
@szzzzzz: piękny kostium, chciałabym taki teraz, a wtedy, przy ówczesnych technologiach materiałów, ze tak dobrze wyglądał - wow. I pani tez ma super współczesna urodę.
@powiedz tak! Zupełnie nie wygląda "niewspółczesnie", a wydaje mi się że ogólnie mocno widać różnicę w urodzie (i podkreślaniu jej ) między tym co mamy teraz a 60 lat temu
@mankhoody: O muj borze facet ma geny przez które łysieje. Jak to? Przecież nie ma prawa tego ukrywać i wyglądać dobrze! Tak samo jak kobiety robiąc makijaż ukrywają niedoskonałości twarzy!
To nie są prawdziwe Mistrzostwa Świata. Prawdziwe Mistrzostwa Świata to te, kiedy włączasz telewizor i od 12 w południe do 22 trwają bez przerwy mecze. Ten szajs o 1 w nocy nie jest prawdziwy.
źródło: comment_1606956022OYMNPZOayiEcwuThn3cefW.jpg
PobierzWynikają one po prostu z niedoskonałości filmu.
@pablo397 niby giga chad, ale jednak nie do końca, bo czytałem, że Connery zaczął łysieć w młodym wieku, więc to, co ma na głowie jest peruką (nosił ją już grając Bonda). Tak że tego... :|
I pani tez ma super współczesna urodę.