@dziabarakus: http://www.hota.acidcave.net/ przypomniałeś mi by sprawdzić czy coś zmienili :D bo jak kiedyś się interesowałem, to było tylko po rusku i nawet nie sprawdzałem. Tak swoją drogą to można by pograć w H3 wykopowo. Przez hamachi przykładowo ;)
@PanKawa: Ja się piszę na to jak najbardziej. Tylko albo w zwyklaka albo w woga, bo tego nowego to trzeba by było wcześniej ogarnąć trochę samemu. #h3 #heroes3 zapiszmy tagi sobie to się kiedy zgadamy i przygarniemy kogoś jeszcze.
@dziabarakus: Osobiście wolę Shadow of Death, Wog mniej mi się podobał ;) a odnośnie samej gry, to najpierw trzeba ogarnąć we dwóch hamachi etc, bo nie zawsze chce działać tak jak powinno. Odezwij się do mnie na gadu, to kiedyś ustawimy ;)
@PanKawa: Na WoGa trzeba po prostu poświęcić dużo czasu żeby wszystko ogarnąć. Dla mnie najlepsza wersja pomijając standardowe no i ten jeden zamek więcej, podwójne ulepszenia. ah.... To możemy sprawdzić tego Shadowa. Odezwę się.
P.S. A tak w ogóle to parę dni temu ogarnąłem sobie dropboxa i nie widziałem co wrzucić na niego na próbę. I wrzuciłem H3 złotą kolekcję+WoG, więc może to nie było tylko na próbę? :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@Luxik: Jabarakas. Zagadka rozwiązana :D !!
P.S. A tak w ogóle to parę dni temu ogarnąłem sobie dropboxa i nie widziałem co wrzucić na niego na próbę. I wrzuciłem H3 złotą kolekcję+WoG, więc może to nie było tylko na próbę? :D