@fakoff: to jest pewnie tak samo na siłę jak jej homoseksualny wątek w umbrella academy. Zresztą większość drugiego sezonu to napakowana ideologią wydmuszka
@misiek735: już Ci tłumaczę level Twojej ignorancji: Ty uważasz, że ona ma źle poukładane w głowie. Weź pod uwagę że w głowie ma dobrze a między nogami ma źle.
To dalej jest kobieta, po prostu uważająca się za mężczyznę. Dopóki nie przejdzie operacji/terapii hormonalnej to sobie może mówić różne rzeczy. ( ͡°͜ʖ͡°) @dildo-vaggins:
dopóki ma broche to kobieta a nie chłop, to że ja zmienię imię to nie zmieni mojej biologii. Kanada ma dość nietypowe prawo i tam zmiana płci w metryce jest prosta jak zamiana kodu pin na karcie
moment bo ja już k*a nic nie rozumiem z tej akcji. Normalnie to coś się urodziło jako kobieta tak? Ma normalnie cipe I c---i jak kobieta, zgadza się? I wyszlo w 2020 roku że to coś postanowiło identyfikować się jako mężczyzna, tak? Czyli po prostu to coś w łep się jebło. No chyba że to od urodzenia był facet przebrany za kobietę i teraz się przyznaje że od
@fakoff: to uczucie, kiedy gra jako kobieta jest za łatwa dlatego zwiększasz sobie poziom trudności zmieniając postać na białego heteroseksualnego mężczyznę
@tygrysoffshorowy: Ale Tobie bardziej przeszkadzają kwestie kulturowe do których się nie odnoszę (bo są i radykaliści wśród środowisk trans jak i radykaliści wśród konserwatystów). Ja mówię tylko że biologia/rozwój płodu może doprowadzić do tak skomplikowanych sytuacji gdzie nie da się zero-jedynkowo powiedzieć to mężczyzna a to kobieta. Dlatego niech każdy żyje jak chce w jakiej płci i jakim wyglądzie chce. No i wydaje mi się ze możesz nie używać dziwnych
@fakoff przeciez to jest kobieta. Masturbowali sie do kobiety. Jutro jak by się do niej masturbowali to tez by robili to do kobiety. Nie róbcie ku**y z logiki...
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ocenianie kogoś na podstawie płci/orientacji jest słabe. Co do krzyczenia "homo to choroba" - jest to kwestia dyskusyjna, według mnie jest, biorąc pod uwagę podstawowy cel każdego organizmu na ziemi, czyli rozmnożenie się. Patrząc czysto przez to spektrum, osoby takie nie mogą rozmnożyć się i przekazać dalej genów. Natomiast słowo choroba nie jest odpowiednie, ponieważ sugeruje, że coś z takimi osobami jest nie
źródło: comment_1606875501wy2qoPBlRF5485I02sKQIQ.jpg
PobierzTy uważasz, że ona ma źle poukładane w głowie. Weź pod uwagę że w głowie ma dobrze a między nogami ma źle.
Kolejny raz potwierdza się że w każdej kobiecej parze jedna musi przyjąć rolę (i wygląd? XD) mężczyzny
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem, że teraz ona ma grać rolę męskie? czyli jeszcze gorzej.
Wybacz, jestem białym zacofanym patriarchalnym mężczyzną i świat widzę trochę inaczej. Dla mnie jest tylko tyle opcji
A) jestem mężczyzną i czuję się mężczyzną
B) jestem kobietą i czuję
Nie róbcie ku**y z logiki...
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ocenianie kogoś na podstawie płci/orientacji jest słabe. Co do krzyczenia "homo to choroba" - jest to kwestia dyskusyjna, według mnie jest, biorąc pod uwagę podstawowy cel każdego organizmu na ziemi, czyli rozmnożenie się. Patrząc czysto przez to spektrum, osoby takie nie mogą rozmnożyć się i przekazać dalej genów. Natomiast słowo choroba nie jest odpowiednie, ponieważ sugeruje, że coś z takimi osobami jest nie