Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fakoff: to jest pewnie tak samo na siłę jak jej homoseksualny wątek w umbrella academy. Zresztą większość drugiego sezonu to napakowana ideologią wydmuszka
  • Odpowiedz
@fakoff a czym to się objawia, że "teraz jest mężczyzną"? No zmieniła sobie literkę w pinie? Nawet nic nie robi w kierunku upodobnienia się do chłopa
  • Odpowiedz
@tygrysoffshorowy:

To dalej jest kobieta, po prostu uważająca się za mężczyznę. Dopóki nie przejdzie operacji/terapii hormonalnej to sobie może mówić różne rzeczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°) @dildo-vaggins:

dopóki ma broche to kobieta a nie chłop, to że ja zmienię imię to nie zmieni mojej biologii. Kanada ma dość nietypowe prawo i tam zmiana płci w metryce jest prosta jak zamiana kodu pin na karcie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@bajbuss:

k---a co to sie dzieje. Myslalem ze to lesba.

Kolejny raz potwierdza się że w każdej kobiecej parze jedna musi przyjąć rolę (i wygląd? XD) mężczyzny
  • Odpowiedz
@misiek735:

moment bo ja już k*a nic nie rozumiem z tej akcji. Normalnie to coś się urodziło jako kobieta tak? Ma normalnie cipe I c---i jak kobieta, zgadza się? I wyszlo w 2020 roku że to coś postanowiło identyfikować się jako mężczyzna, tak? Czyli po prostu to coś w łep się jebło. No chyba że to od urodzenia był facet przebrany za kobietę i teraz się przyznaje że od
  • Odpowiedz
@Wurmloch:

Wybacz, jestem białym zacofanym patriarchalnym mężczyzną i świat widzę trochę inaczej. Dla mnie jest tylko tyle opcji

A) jestem mężczyzną i czuję się mężczyzną
B) jestem kobietą i czuję
  • Odpowiedz
@tygrysoffshorowy: Ale Tobie bardziej przeszkadzają kwestie kulturowe do których się nie odnoszę (bo są i radykaliści wśród środowisk trans jak i radykaliści wśród konserwatystów). Ja mówię tylko że biologia/rozwój płodu może doprowadzić do tak skomplikowanych sytuacji gdzie nie da się zero-jedynkowo powiedzieć to mężczyzna a to kobieta. Dlatego niech każdy żyje jak chce w jakiej płci i jakim wyglądzie chce. No i wydaje mi się ze możesz nie używać dziwnych
  • Odpowiedz
  • 0
@fakoff przeciez to jest kobieta. Masturbowali sie do kobiety. Jutro jak by się do niej masturbowali to tez by robili to do kobiety.
Nie róbcie ku**y z logiki...
  • Odpowiedz
@Wurmloch:

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ocenianie kogoś na podstawie płci/orientacji jest słabe. Co do krzyczenia "homo to choroba" - jest to kwestia dyskusyjna, według mnie jest, biorąc pod uwagę podstawowy cel każdego organizmu na ziemi, czyli rozmnożenie się. Patrząc czysto przez to spektrum, osoby takie nie mogą rozmnożyć się i przekazać dalej genów. Natomiast słowo choroba nie jest odpowiednie, ponieważ sugeruje, że coś z takimi osobami jest nie
  • Odpowiedz