Wpis z mikrobloga

@pianinka: Przecież komentarz wyżej piszę o tym żę w przypadku zmiany płci i koloru skóry bohaterów w innych adaptacjach nie mają żadnego problemu jeśli jest to robione w "dobrą" stronę. A co do Fishera to nawet nie będę z tobą dyskutował bo szkoda czasu.

@wojskowy-onanista1: Przecież moment rozpoczęcia nauki danego sportu ma ogromne znaczenie i dzisiaj nie ma nigdzie mistrzów którzy zaczeliby uprawiać dany sport dwa lata wcześniej.
  • Odpowiedz
@Allbis: No nie mają, ale co to wnosi do dyskusji na temat tego serialu, który akurat jest kiepskim przykładem na nadmierną polityczną poprawność Netflixa? Tak sobie gadasz dla samego gadania? A o Fisherze szkoda czasu nagle rozmawiać jak wyszło, że był totalnym szurem, co? ;)
  • Odpowiedz
@pianinka: Jeszcze wyżej w tym wątku sam napisałem żę nudne jest to że wykopki maglują ten temat i Patrycję Waszczuk dzień w dzień żeby dopiec kobietom spamując tylko tagi szachowe ale pewne fakty są niezaprzeczalne, pozatym jak mnie ktoś woła to odpowiadam. A co do Fishera nie chce mi się przytaczać jego wypowiedzi i ich analizować dlaczego nie jest tak jak mówisz bo szanuje swój czas, a wypowiedzi które pretendowały
  • Odpowiedz
tak było tylko 2 dlatego jest ich teraz 50k

@Nosradamo: I co tam robią? pracują w elektrowniach atomowych?
Nie ma oficjalnych danych na temat liczby czarnoskórych mieszkańców Rosji. Według niektórych szacunków jest ich ok. 40 tysięcy.
  • Odpowiedz