Aktywne Wpisy
gdzie poznac normalnego faceta? na #tinder każdy wysyla ptaka i gada coś o pomocy społecznej dla niego że nie ma kasy, Dużo też takich co torebkę pod pachą noszą. Pomocy co sie stalo z tym spoleczenstwem

ibleedforyou +4
kolejna osoba mówi mi że jak na kobietę to mało kobieco się zachowuje i wgl bo nie powinnam przeklinac i rozmawiać z nim jak człowiek, tylko jak “kobieta” xd o co chodzi.

Miałem zaburzenia w odczuwaniu przyjemności, a teraz potrafię znaleźć radość i przyjemność we wszystkim, w każdej małej rzeczy która jest miła.
Np pisze sobie, że piłem dobrą kawę, poznałem fajną piosenkę czy tam widziałem słodkiego pieska.
Polecam takie coś założyć, bardzo pomaga dostrzegać pozytywy w życiu.
Od tyłu zeszytu natomiast wypisuje sobie rzeczy o których marzę. I małe i duże. Jak np, pizza, piesek, koncert. Pora się chyba zabrax za takie marzeniowe tworzenie grudnia. To bardzo pozytywnie nastraja i motywuje.
Polecam
źródło: comment_1606530352etKQ33VjNa9CIAXjf4wGq8.jpg
PobierzTen zeszyt leży normalnie na stoliku koło kompa, pewnie kiedyś już go otworzyła jak potrzebowała coś zapisać.
No i co ¯\_(ツ)_/¯
Każdy człowiek ma marzenia, a jak zobaczy za co jestem wdzięczny to powinna wziąć przyklad i też cieszyć się z małych rzeczy
@PapaForge: Ale w życiu nie ma pozytywów. Po co podciągać normalizmy do rangi cholera wie czego.. Jedyny pozytyw, to śmierć i sen bez snów.
@PapaForge: super <3
Dostrzeganie przyjemności i umiejętność cieszenia się z codziennosci to bardzo istotna rzecz!
Życzę jak najwiekszej ilości wpisów i spełnionych marzeń :)
Życzę ci jak najwięcej spełnionych marzeń i obyś wracał do tego