Aktywne Wpisy
maliczek +26
Jak wam się podoba taki bar? Najpierw przymocowalem blachę miedziana, potem dwa dni #!$%@? młotkiem, potem postarzałem octem i solą, potem szlifowanie i pomalowałem żywica epoksydową tak żeby wypełnić dziurki żeby się tam bród nie zbierał i żeby się kieliszki nie wywracały. Niedługo otwieram knajpę na Kazimierzu, Józefa 8, #krakow - będzie mi miło jak mnie odwiedzicie ( ͡º ͜ʖ͡º) #krakowpiwo #pijzwykopem
źródło: temp_file2829082220090895128
Pobierz
GoldenJanusz +23
źródło: 1000009205
Pobierz

Miałem zaburzenia w odczuwaniu przyjemności, a teraz potrafię znaleźć radość i przyjemność we wszystkim, w każdej małej rzeczy która jest miła.
Np pisze sobie, że piłem dobrą kawę, poznałem fajną piosenkę czy tam widziałem słodkiego pieska.
Polecam takie coś założyć, bardzo pomaga dostrzegać pozytywy w życiu.
Od tyłu zeszytu natomiast wypisuje sobie rzeczy o których marzę. I małe i duże. Jak np, pizza, piesek, koncert. Pora się chyba zabrax za takie marzeniowe tworzenie grudnia. To bardzo pozytywnie nastraja i motywuje.
Polecam
źródło: comment_1606530352etKQ33VjNa9CIAXjf4wGq8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nope, ani psychiatra, ani psycholog mi nic takiego nie mówili.
Poleciła mi to siostra
Najpierw chciałem pisać 8-10, ale teraz nie robię sobie limitów ani minimum, ani maksimum.
Taaak, pisanie długopisem robi ogromną robotę bo wychodzi wolniej niż na klawiaturze i można dłużej przeżyć taką chwilę i znowu odczuwam lekka przyjemność podczas pisania :D
@Pierorzek: Haha nic sie od losu nie dostaje, tylko #!$%@?, no i losu nie ma, ciekawostka taka.