Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +65
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

AgentGRU +127

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)
To co wali po oczach, to dzisiejsze bardzo duże spadki zachorowań w Radomiu 79 (przy średniej 200,7), Siedlcach 12 (przy średniej 58,4) i Płocku 44 (przy średniej 92,9).
Aby na pewno do tego systemu spływają wszystkie dane?
Dzisiejsze dane mogą iść do kosza
1. Nie mam pewności czy jakieś laby nie wysłały części wyników do sanepidów a te nie zdążyły ich zaraportować i nawet teraz nie zamierzają ich wysłać a laboratoria nie wyślą aby nie zduplikować wyników
2. Laby mają 48 godzin na wysłanie wyników
Nie ma bata aby tak duży spadek do 10 tys był możliwy. Jakaś wiarygodność i trendy
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: a tam nie ma, nawet okolicznościową prognozę przygotowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1606259801LoBh8vOrNWn0HoRQwfuCQG.jpg
PobierzKoniec pandemi na 3 króli, idealnie. Będzie można chodzić po kolędzie.