Wpis z mikrobloga

@sylwke3100: tej kwarantanny i tak by nie było bo to dane z całego miesiąca dodatkowy 1-2 tys przypadków. Dla mnie to zwykły b----l w niedoinwestowanej instytucji.

Może i jestem naiwny i głupi ale tego się przecież wszyscy domagali-aby taki system powstał. Włącznie z tym gościem co te dane ręcznie zbierał. Skandalem jest że to powstała tak późne.
W sumie przykro się patrzy jak rządzą nami ludzie do który nikt nie
  • Odpowiedz
Moim zdaniem to mogło być zrobione kilka miesięcy temu. Tak samo ruch w szpitalach przyjęcie-zwolnienia powinny być widoczne:)

Czy wy tu widzicie jakieś inne zagrożenia?

@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: powinno, bo jest prosta sprawa - nawet jakby to były MS Forms

Czy wy tu widzicie jakieś
  • Odpowiedz
Może i jestem naiwny i głupi ale tego się przecież wszyscy domagali-aby taki system powstał. Włącznie z tym gościem co te dane ręcznie zbierał. Skandalem jest że to powstała tak późne.

@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: System systemem ale uważam że dane źródłowe zawsze powinny być jawne.
  • Odpowiedz
System systemem ale uważam że dane źródłowe zawsze powinny być jawne.

@sylwke3100: Dlatego wystarczy aby było wiadomo z jakiego laboratorium jakie wyniki przyszły i już kręcenie wymaga współpracy na wielu poziomach.

@megawatt: to chyba średnia siedmiodniowa i jak ostatni dzień w dołek trafił to wygląda dziwacznie. W sumie powinni udostępnić wszystkie dane wstecz to by było widać co się zadziało i
ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl - > System systemem ale uważam że dane źródłowe zawsz...

źródło: comment_1606258777gzPK3UBvwvYQUzh3LM293F.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: tzn ja dopuszczam że to są prawdziwe dane a za kształt odpowiadają opóźnienia w testowania bo kształt krzywej dzwonowej mają zachorowania a nie wyniki testów ale że to akurat się zbliżało do Kwarantanny Narodowej i występował w tych dniach największy rozjazd ( ͡° ͜ʖ ͡°) to mam pewne i uzasadnione wątpliwości ;)
  • Odpowiedz