Aktywne Wpisy

gejuszmapkt +540
#grubaimanlet
xd
xd
źródło: GZ9jCqcbIAA8S1J
Pobierz
Polejmnie +91
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
źródło: 1000020029
Pobierz

Ale nie w Wolsce. Tutaj na takiego się rzyga i udaje, że w ogóle to jaki to hehe błąd.
Kraj z dykty.
#bekazpisu #koronawirus #4konserwy #neuropa
źródło: comment_1606251543EMb21HBKa6ciHTVJVxuoaU.jpg
Pobierz@jaroty: dykta się kończy ¯\_(ツ)_/¯
@Koniorro: No od dziś powiatowe Sanepidy nie publikują danych szczegółowych za powiaty
Komentarz usunięty przez autora
@megawatt, @towbie, @Saku96, @dqdq1
@sylwke3100:
Może i jestem naiwny i głupi ale tego się przecież wszyscy domagali-aby taki system powstał. Włącznie z tym gościem co te dane ręcznie zbierał. Skandalem jest że to powstała tak późne.
W sumie przykro się patrzy jak rządzą nami ludzie do który nikt nie
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: powinno, bo jest prosta sprawa - nawet jakby to były MS Forms
@megawatt: nie kumam( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: System systemem ale uważam że dane źródłowe zawsze powinny być jawne.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: ja za dużo fizyki miałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
i ten wierzchołek wygląda na grzebany ;P wiem bo sam na studiach też protokoły z danych pomiarowych poprawiałem - i później takie artefakty wychodzą
źródło: comment_1606258049Q8htxqQYvSuNA32VJiqvgl.jpg
Pobierz@sylwke3100: Dlatego wystarczy aby było wiadomo z jakiego laboratorium jakie wyniki przyszły i już kręcenie wymaga współpracy na wielu poziomach.
@megawatt: to chyba średnia siedmiodniowa i jak ostatni dzień w dołek trafił to wygląda dziwacznie. W sumie powinni udostępnić wszystkie dane wstecz to by było widać co się zadziało i
źródło: comment_1606258777gzPK3UBvwvYQUzh3LM293F.jpg
Pobierz