Wpis z mikrobloga

@sebsossj: To jeszcze nic, pierwszy poziom bym rzekł. A oto historia z mojego rodzinnego miasta, o uberkukoldzie z patologii:
Uczestnicy:
Seba
Karyna
Mati
Seba zaciążył Karynę i pojechał na wyspy do pracy, skąd słał Karynie kasę. Ta nie czekając długo znalazła sobie bolca w postaci Matiego, który również po jakimś czasie zalał jej formę. Jednak kiedy wrócił, Karyna od razu ruszyła do niego, a ten przyjął ją i nieswojego gówniaka
  • Odpowiedz
@sebsossj: jak można coś takiego wstawiać w ogóle, każdy chłop +20 iq się zastanowi 2 razy, dlatego właśnie samotne matki znajdują sobie partnerów z kuratorem a później ten leje ją i dzieciaka
  • Odpowiedz
@sebsossj: Ja myślę, że to sama prawda. Trzeba być naprawdę wyjątkowym, by wziąć pod opiekę porądną wdowę z dzieckiem, bo żeby dupodajną Karynę to trzeba być debilem.
  • Odpowiedz
@sebsossj: ale czym tu się emocjonowac, w większości niedojrzałe laski, wpadły i mają we łbie obraz księcia na białym koniu który takie dziecko zaakceptuje i jak w bajce będzie.. fantazjowanie dzieci.. nie wiem czemu ludzie na to reagują.
  • Odpowiedz
  • 0
@xmain78 no zgadza się, przypadków może być więcej, uprościłem. Nikt im nie odmawia prawa do szukania. Niemniej patrząc od strony mężczyzny - w każdym przypadku poza wdową jest kukiem
  • Odpowiedz