Wpis z mikrobloga

@annavedma: Holokaust niskich facetów trwa w najlepsze, ale wy i tak powiedzie, że to kwestia dystansu do siebie. Plują wam w twarz, a mówicie, że deszcz pada.

Pokaż całość tego tiktoka
  • Odpowiedz
@annavedma IT'S OVER dla manletów. U mnie w technikum są małe kaszaloty DOMAGAJĄCE się 190 cm. ALFA mężczyzny. W liceum jest jeszcze gorzej bo tam przeciętna dziewczyna ma 180 cm. Witam w prawdziwym życiu normiki.
  • Odpowiedz
@kingwing1 Taa, może na twoim zalesiu, ale w typowym wojewódzkich już MŁODE (PODKREŚLAM MŁODE) dziewczyny moggują mój 183 cm. wzrost. Sprawdzałem to w Poznaniu, Szczecinie, Katowicach, Zielonej Górze i Krakowie. W każdym tym mieście czułem się jak śmieć genetyczny.
  • Odpowiedz
Taa, może na twoim zalesiu, ale w typowym wojewódzkich już MŁODE (PODKREŚLAM MŁODE) dziewczyny moggują mój 183 cm. wzrost. Sprawdzałem to w Poznaniu, Szczecinie, Katowicach, Zielonej Górze i Krakowie. W każdym tym mieście czułem się jak śmieć genetyczny.

@AbZu_Raymond: ten uczuć gdy ktoś jest taki insecure, że byle jaki wyższy chłop/baba powodują u niego uczucie kompromitacji

Z takich ludzi jak ty nie ma żadnego pożytku, George Bernard Shaw miał rację.
  • Odpowiedz
@kingwing1 Taa, może na twoim zalesiu, ale w typowym wojewódzkich już MŁODE (PODKREŚLAM MŁODE) dziewczyny moggują mój 183 cm. wzrost. Sprawdzałem to w Poznaniu, Szczecinie, Katowicach, Zielonej Górze i Krakowie. W każdym tym mieście czułem się jak śmieć genetyczny.

Nie tylko czujesz się jak śmieć, obiektywnie jesteś śmieciem
  • Odpowiedz