Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@prostymysliciel: może jakiś superb jeżeli zależy ci na mocy, jak nie to dobrze wyposażona octavia.

Fajne tez są focusy pod względem ceny utrzymania, no ale w środku pod względem nowości jest raczej słabo.

Jezeli ci zależy na "lansie" to np audi a5, lub BMW F10, ale skoro ekonomia to silniki typu 2.0.
  • Odpowiedz
@prostymysliciel: @straznik_internetuf: lans piątka może na Ukrainie albo jakimś blokowisku. Swietny samochód, inny świat motoryzacji już po głównej utracie wartości, piątki do tego nie sypią się tak jak seria 3. Kwestia czy ktoś chce tym sie bujać tylko po mieście czy trasy. Po prostu najlepszego auta nie ma i dużo zależy od zastosowania. Jak miasto to brać chr lub innego jeszcze mniejszego crossovera, mała utrata wartości, troszkę większy
  • Odpowiedz
  • 0
@Atomus
@straznik_internetuf
@cwlmod
A trójki są slabe? Ja przyznam, że podobają mi się audice i BMW tylko odstrasza mnie to " będziesz miał wydatki" kupić to nie problem tylko potem żeby się nie psuło. Mocy może być mniej, ale zależy mi na silniku żeby się nie psuł. Bo teraz to i tak dużo nie będę jeździł, max w roku 5-10k km w roku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@prostymysliciel: to też zalezy jaki model trafisz i co ci się zepsuje. BMW ma np fajne zawieszenie ale z jest aktywny stabilizator, dzięki temu fajnie się prowadzi ale jak się zepsuje to może kosztować sama część nawet 2k.

Tutaj to musisz wejść na jakieś forum czy fb i szukać opinii o konkretnym modelu ja też się jakoś bardzo nie znam.
  • Odpowiedz
@prostymysliciel: Nie wnikam w serwis bo nie znam sie na świeżych używkach bmw. Dodałem tylko od siebie zdanie ze auta premium to jednak duzo lepszy komfort jazdy i jesli ktos do mocno sobie ceni to powinien rozważyć takie auta
  • Odpowiedz