Aktywne Wpisy

yourgrandma +97
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +1041
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

źródło: comment_1605795029gxvj7bnEZjK0A6xqp9xTie.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@justjoin_it: że trzeba do niej iść ;)
Sami nie wiedzą czego chcą.
Na dobrą sprawę powinni oni zatrudniać osobę, która by była w stanie przekazać potem "co autor miał na myśli".
1. Pisanie dokumentacji na siłę według określonego wzorca, bo takie jest wymaganie (często dobry kod dokumentuje się sam)
2. Testerzy którzy wymyślają dziwne, nierealne, oderwane od rzeczywistości przypadki testowe
3. HR - Rzadko można trafić na kogoś kompetentnego, częściej to Senior HR Owocowe Czwartki Jej!