Aktywne Wpisy
JudzinStouner +201
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
trololo55 +176
Co Was denerwuje w pracy najbardziej, z jakimi absurdami spotykacie się w swojej pracy na co dzień?
Czas na kolejne #rozdajo Zaplusujcie ten wpis i napiszcie w komentarzu swoje typy, a 3 najbardziej kreatywne odpowiedzi nagrodzimy!
Jeśli konkurs, to i są nagrody:
- Wyprawka Just Join IT, czyli koszulka, fullcap i okulary (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
- Bluza w stylu P-----b ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Klasyczna bluza Just Join IT (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Odpowiedzi zbieramy do niedzieli do końca dnia.
Cały raport z Antybadania 2020 znajdziecie tutaj.
- szukanie cudownych technik i praktyk mających poprawić słabe punkty zespołu i wynajdywanie koła na nowo zamiast po prostu pozwolić przyznać sobie że z--------y tu i tu i trzeba to poprawić
dodam że wszystkie te punkty pochodzą
@Kowixx: chyba właśnie to ten cały seksizm. Z drugiej strony też na początku w nowym teamie dwa razy ciężej pracuję żeby się pokazać xD
SVN czy "racial inclusive" language?
Początek tygodnia możemy zaczynać z uśmiechem na ustach, bowiem... Czas na wyniki #rozdajo!
Wyprawka Just Join IT zasłużenie leci do @Syn_Ojca_i_Matki, z kolei bluza oparta na motywie znanego Wam portalu trafia w ręce @fukken. Z klasyczną bluzą Just Join IT na salony będzie mógł się wybrać @asap_srasap!
Serdeczne gratulacje! ( ͡°( ͡