Wpis z mikrobloga

@Wejszlo: jakbym wiedział w czasach szkolnych że ta banda skargi do kuratoratorium i kontroli boi się bardziej niż ognia piekielnego... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mleko23: Miałem tak w techbazie. Babka z biologii mówiła, że robienie notatek to indywidualna sprawa każdego ucznia, po czym w połowie semestru sprawdzenie zeszytów xD W ogóle jak teraz o tym myślę, to co to za p------a akcja, żeby zeszyty sprawdzać xD
  • Odpowiedz
@mleko23: Za coś takiego powinna być dyscyplinarka. Niewiele rzeczy w-----a bardziej niż nadużywanie władzy przez nauczycieli, a potem rosną ludzie którzy boją się słowa powiedzieć jak są ich prawa łamane.
  • Odpowiedz
@mleko23: Wydaję mi się, że szkoła przygotowuje ucznia do życia w państwie polskim. Potem jest płacz, że w Polsce nie ma praworządności, skoro od najmłodszych lat nauczyciele wpajają, że prawa, regulaminy, dotrzymywanie słów to tylko puste wartości.
  • Odpowiedz
@mleko23: ja pamiętam jak jakieś dwadzieścia parę lat temu nauczycielka kazała pisać pamiętnik. Dla siebie, żeby ćwiczyć pisanie. Nie będzie tego oceniać. I co? I na koniec roku oceniała pamiętniki
  • Odpowiedz
@mleko23 u mnie dziś profesor na zajęciach się strasznie spiął do laski, że mu odpisywała na czacie zamiast odpowiadać. Mówiła mu, że ma bardzo lichego neta i nawet nie zastreamuje programu na którym robimy projekty. On odwarknął, że go to nic nie obchodzi i jak ma problemy to ma je rozwiązać. I jej wpisał nieobecność, do końca zajęć pyskował jeszcze i nawiązywał do niej.
  • Odpowiedz