Aktywne Wpisy

MonazoPL +107
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
bArrek +116
Ja potrzebuje tylko dziewczyny która będzie siadała na mordzie chciała żeby lizać jej stopki będzie prowadzała mnie na smyczy i kazała szczekać czy to tak wiele???

https://discord.gg/bn5Dp9G2
Zapraszam na serwer Among Us gdzie codziennie gramy, mamy stały team, ale nie zawsze każdemu pasuje, wiec zapraszam.
Jeżeli nie masz zamiaru grać, to nie wbijaj, bo codziennie usuwamy osoby, które nie zagrały ani razu w ciągu 24h od przybycia na serwer. Aby wejść na voice chat należy napisać do mnie lub reszty administracji, wtedy dostaniecie rangę i będziecie mogli grać. Osoby tylko 18+, u nas na serwerze nie ma krzyczących dzieci.
źródło: comment_1605376418ljjudTogmCIaqdDh5jnimm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
tylko #mirkoamongus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale skeldziarze też się zdarzają czasami. Zawsze możesz zrobić lobby i zaprosić ludzi
Jestem zainteresowany