Aktywne Wpisy

okoboji +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

moll +104
Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD
#ksiazki #takasytuacja
#ksiazki #takasytuacja

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

Przypominam - gazetki o sprzedaży 20 (dwadzieścia) tysięcy egzemplarzy. Dla porównania Newsweek sprzedaje się w około 80 tysiącach, a Polityka - ponad 100.
@jaroty: Szczerze, to choć gardzę typem jak psem, brałbym jednak poprawkę na okoliczności w jakich te (i inne) słowa padły a więc na spędzie totalnych ludzkich odpadów, degeneratów i szurów. Powiedział po prostu to, co publika chce usłyszeć bo mówił do absolutnie żelaznego elektoratu. Tu nie ma miejsca na jakiekolwiek odcienie szarości, przekaz ma być prosty, jednoznaczny i rewolucyjny.
@ms93: Po pięciu latach wypadałoby wreszcie zaakceptować fakt, se w postsowieckim kraju priwislanskim standardy są dla naiwniaków i frajerów a władze zdobywa się z buta poprzez obsranie wszystkiego i wszystkich naokoło (oprócz żelaznego elektoratu rzecz jasna).
"Nie wolno" to nie
@galicjanin: ja o tym wiem ale co mam to poradzić? Nadzieja w UE, która nas po prostu zagłodzi i nawet tym żelaznym wyborcom się to wszystko czkawka odbije. Innej opcji nie widzę. Druga
@jaroty: żeby oni choć tyle normalnie sprzedawali. To się trzyma tylko dzięki rządowi (zamówienia do urzędów i płatne publikacje u nich).
@jaroty: co to są te kluby? jakieś dziadki organizują spotkania przy wódce na osiedlach miast? noszą legitymacje à la klub kaczora donalda?