Aktywne Wpisy

Nicky23 +33
Dobra a teraz bez kitu kto się przyzna że widział jakieś #ufo na własne oczy XD ja widziałem światełka i sobie zapie*dalały z nieprawdopodobną prędkością po niebie ale nikomu o tym nie mówiłem bo i tak mnie mają za #!$%@? XD

dawidczeta +62
#danielmagical wy też ruchacie swoją nowo poznaną dziewczynę psychicznie chorą po próbach samobójczych na kwadracie u mamy gdzie w tym samym pokoju śpi pedofil i 40 letni alkoholik, a za ścianą matka menelica z oszczanym konkubentem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #patostreamy

Draw me like one of your french girls
Czyli pojechaliśmy z @Cymerek pod Busko-Zdrój, żeby połapać z setkę nowych kwadracików. Mżyło niemal cały dzień, mokro na drodze było cały dzień, a temperatury w zakresie 3-4 stopni umiarkowanie przyjazne, ale nadal bardzo miło. Trochę gruzów i piasku tylko dodało uroku.
https://www.statshunters.com/share/ab614cb976c7
Total tiles: 40651
Max cluster: 6581
Max square: 44x44
#rowerowyrownik #kwadraty #metaxynarowerze
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
@Baczy: To widzę zbytnio się nie wysiliłeś z przeprowadzką!
@Mrocb: i bardzo dobrze, byleś miał z tego radochę, nie trzeba nie wiadomo ile #!$%@?ć.
@EmcePomidor: pocieszę Cię, że w przyszłym roku Wrocław jest na mojej krótkiej zielonej liście! Więc parę razy zapewne tam zawitam.
@balbezaur: a co chodzi w chodzeniu?
@inyourface: a nie wiem, stracił swoją pierwotną rolę przez niedawne przypadkowe uwolnienie 44x44, więc chyba po prostu jak mnie najdzie jechać w tamtą stronę.
Pokaż proszę mapkę z większym oddaleniem, żeby całą Polskę było widać. Jestem ciekaw jak to się procentowo rozkłada względem
@enzojabol: Pocieszę Cię, że kwadraty też robię dopiero od tego roku. I żałuję paru lat kręcenia tych samych tras. Powolutku też poszerzam stan europejskiego posiadania. A Ty się ciesz! Masz blisko do kwadratów! Tyle radości można mieć każdego dnia!
Draw me like one of your french fries ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Kimtchie: robił za blokadę bo chciałem na koniec roku uwolnić niebieski. Ot taki kaprys, ale ze 2 tyg temu przez przypadek za dużo zrobiłem kwadratów na wschód i mi się niebieski rozrósł.
@againcognito: a to akurat @Cymerek
@Adrian00: a to prawda. Ja przez to mam uboższe Podkarpackie i nie ma np trasy do Lwowa