@Terkownik666: Już prawie uwierzyłem, że się przejął losem dostawcy i Zodiaka. Frajer boi się, że S17 trafi na czarną listę i nie będzie mógł przysyłać swemu cpunowi obiadków.
Miej działalność, płać podatki, bank, księgowa. Pal Camele będące w środowisku symbolem statusu. Powtarzaj na filmach - "ja zarabiam, stać mnie" Niech cię taryfa wozi po wódeczkę. Rób zakupy do lasu które po inhalacji zostawiasz. Mieszkaj za darmo, nie kupuj nic z własnej kieszeni. Nie miej 30 zł żeby zapłacić za obiad. (╯︵╰,)(╥﹏╥)
@Kartofle_miesne: to ciekawa perspektywa, w rzeczy samej on w taki sposób na to pewnie patrzy i to jest spełnienie jego marzeń, spełniony człowiek sukcesu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Terkownik666 oblech ma jedną wspólna cechę z Kononowiczem. On myśli że policja działa tak jak w bajkach lub pradokumentach, byle pierdoły są wyjaśniane w najwyższym stanie gotowści. Tak było z pomalowanym Majorem, belwederem, wykopkami itd.
@BialostockaPanda: jaką czarną liste? Tylko z jednego serwisu można zamawiać? A co jak opłacone żarcie z góry? IMO idiotyzm i gówniarstwo zamawianie i marnowanie żarcia
Frajer boi się, że S17 trafi na czarną listę i nie będzie mógł przysyłać swemu cpunowi obiadków.
Pal Camele będące w środowisku symbolem statusu.
Powtarzaj na filmach - "ja zarabiam, stać mnie"
Niech cię taryfa wozi po wódeczkę.
Rób zakupy do lasu które po inhalacji zostawiasz.
Mieszkaj za darmo, nie kupuj nic z własnej kieszeni.
Nie miej 30 zł żeby zapłacić za obiad. (╯︵╰,)(╥﹏╥)