Wpis z mikrobloga

@crypto-beagle: dużo starszy ode mnie przyjaciel namawiał mnie do kupna w 2011?-2012? ¯\(ツ)_/¯ dosłownie mówił nie raz "nowy elektroniczny pieniądz nadchodzi to może być dużo warte" nie kupiłem ¯\(ツ)_/¯ jestem praktycznie od pompki z 2017, głupim trzeba być by nie skorzystać i dokupuje regularnie
  • Odpowiedz
@crypto-beagle: ten mój przyjaciel p--------ł w kalendarz w 2016, nie wiem czy miał btc zachomikowane, interesował się tym od samego początku i dobrze rozumiał czym jest bitcoin, może zachomikował coś, miał tylko siostrę i słabe relacje z nią, muszę zapytać tej siostry co zrobiła z komputerem, może leży w piwnicy i czeka na mnie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@plaisant: Ja natomiast słyszałem o btc jak kosztował gdzieś w granicach 600zł, ale jeszcze do końca tego nie rozumiełem i byłem nieletni, bez pieniędzy, natomiast w 2017 już trochę przy swojej pierwszej kasie pracując za granicą, kupiłem gdy btc przebił cenę uncji złota, zrozumiałem, że to faktycznie cyfrowe złoto, i zacząłem p-------ć na zakładzie pracy jakie to fantastyczne ( ͡º ͜ʖ͡º), jeden młody miejscowy w----ł
  • Odpowiedz