Wpis z mikrobloga

@MrBogumil: Przeca nie ma jeszcze gier tak dopieszczonych, że aż 7 poty wyciskają z konsoli. Takie pojawiają się pod koniec życia generacji konsoli a nie na początku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@StinkyPoljakTheWorm: Przepraszam, zapłaciłem kupę pieniędzy za wasz nowy sprzęt, w zasadzie to zapłaciłem za niego już pół roku przed czasem żebyście mieli pieniążki. Nie działa, dymi, cudem ten egzemplarz się akurat nie zapalił i mojej mieszkanie nie poszło z dymem razem z żoną, dzieckiem i kotem w środku. Nawet sam mogłem spalić się żywcem. Szczęśliwie tylko wyrzuciłem pieniądze w błoto. Przeprasza , że pytam, ale czy mógłbym proszę dostać inny
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MrBogumil: ale tak w sumie co tam się dzieje. Przecież tuż po uruchomieniu co najwyżej procesor dostaje temp, ale wtedy żaden wiatrak musiałby nie chodzić, stawiam na jakieś spięcie na płycie głównej lub zły montaż procka
  • Odpowiedz
@MrBogumil: ale technologia, to już nie jest nawet granie w 4k, to jest wirtualna rzeczywistość, coś jak te kina 5d - jest para, tu coś Cię gdzie w fotelu, rewelacja, widać że Microsoft się postarał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz