Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +58
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

1. Jakie champy polecacie kupić w pierwszej kolejności na top/mid/jungle? Mam zamiar grać głównie te linie.
2. Gdzie mogę znaleźć jakiś spoko poradnik jak junglowac? Z tego co słyszałem, to junglowanie trochę się różni niz to, kiedy ja ostatnio grałem xD
3. Jak tam balans? Czy są championy, które są totalnym gównem, czy każdym da radę ugrać jeśli się potrafi?
4. Ile mniej więcej zajmuje wylevelowanie konta do rankedow?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi( ͡° ͜ʖ ͡°)
#leagueoflegends
@pietruchaha: są championi, którymi nikt nie gra. Takich totalnych gówien to może nie ma, ale niektórym wybitnie meta nie leży. I tak się kończy sezon we wtorek, więc będzie wszystko nowe.
Mordekaiser czasami jest banowany, ogólnie to jest teraz bardzo mocny. Ma chory dmg, jest tanky, ciężki do ubicia, ma tarcze i dobrego ulta. Mocny pick. Zed jest banowany często, ogólnie zarówno Zed, jak i Ahri to dobre picki na teraz.
Mid to w sumie mozesz wszystkim, ale klasycznie syndra, brandy, ahri, co eam chcesz
Jungla - no to teraz sa 2 opcje, albo tanki typu rammus/amumu, ale raczej graja teraz assasinow, typu graves, kha, kayn