Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@BiuroInterwencjiObywatelskiej jojo jest wtedy, gdy się katujesz za małą ilością kalorii a potem wracasz do normy - wtedy jest jojo jak c--j łysego z brazzers.
A przy takim keto, po osiągnięciu celu, wejść na drastycznego low carba i trzymać. Ja po miesiącu widzę zajebiste efekty zdrowotne poza spadkiem wagi, więc nie zamierzam rezygnować
  • Odpowiedz
  • 1
@FisioX kawę polecam wymieszać mieszadełkiem z Ikei, kosztuje 5 zł a sprawia że nie masz oka z tłuszczu tylko wszystko jest fajnie wymieszane.
  • Odpowiedz
@FisioX no tylko pytanie czy będziesz w stanie utrzymać tego low carba. Przyjdą chwile słabości, uwierz mi. Ja zmieniłem na stałe swoje nawyki żywieniowe a nie bawiłem się w tymczasowe diety, schudłem w rok około 20 kg i dalej zamierzam schodzić. Co ciekawe w wakacje miałem właśnie okres słabości a waga wtedy stała. Czy gdybym schudł te 15 kg w miesiąc czy dwa to waga dalej by stała przy wakacyjnych atakach
  • Odpowiedz
@mysz0n: jak się doda odrobinę mleka to tłuszcz znacznie lepiej miesza się z kawą. Mleko działa jak emulgator, pozwala się temu równo rozmieszać bez miksera. Pewnie dlatego @daddyissues_ tak dobrze mieszało się kawę ze śmietanką (każdy zresztą wie że śmietanka dobrze rozpuszcza się w kawie).

ludzie zaczęli pić kawę z masłem w czasach, gdy doszło do pomoru bydła rogatego i nie było nigdzie mleka. Wtedy zaczęli dodawać do kawy
  • Odpowiedz