@zrakiep: szukali jakiś czas temu do jakiegoś projektu z windowsowym terminalem. Ale rekrutacja była jakaś szemrana. Mieli się odzywać, miesiąc czasu pośrednicy czekali na odpowiedź od klienta czy zatrudnia czy nie zatrudnia.... Strasznie wodzili za nos i na kilometr cuchnęło że coś jest nie teges. Jeśli firma spoko, niech popracują nad współpracą z pośrednikami
@b33zon: Różne rzeczy robimy, ale głównie na Windows. Więc cokolwiek jest w /std:c++latest w najnowszym Visual Studio to tego używamy. Jednym miejscem gdzie mamy ograniczenia, to utrzymywanie Node.js na Windows. Wersja LTS używa VS2017, ale wszystko co trzeba tam naprawiać i tak dzieje się w libuv które jest w C ( ͡º͜ʖ͡º).
A robotę polecam na 100%. Ludzie są naprawdę mega i projekty też
Mała firma, przyjazna atmosfera, ludzie z całej Europy i ciekawe projekty. Rzeczy często opensource, więc i szansa na wieczny lans jak np ten mój initial commit w Microsoftowych PowerToysach.
Szukamy zdolnych ludzi na wszystkich poziomach doświadczenia. Stawki rykowe polskie, więc bez problemu programista15k.
#cpp
@b33zon: Wiem, nie pyrkło wtedy wszystko jak należy. Teraz robimy rekrutacje sami, bez pośredników.
Od 7 miechów robię w Ruście, nie wiem czy nie wrócić na stare śmiecie
/std:c++latestw najnowszym Visual Studio to tego używamy. Jednym miejscem gdzie mamy ograniczenia, to utrzymywanie Node.js na Windows. Wersja LTS używa VS2017, ale wszystko co trzeba tam naprawiać i tak dzieje się w libuv które jest w C ( ͡º ͜ʖ͡º).A robotę polecam na 100%. Ludzie są naprawdę mega i projekty też