Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +61
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +1
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

@Trzesidzida: ojej, ale ten trybunał by im narobił, zabrałby prawo wyborcze na dwa tygodnie( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@proceduralne: Ale p--------o. Brakło słownie PIĘCIU głosów, a nieobecnych było kilkunastu posłów rządowej koalicji, gdy prawie cała opozycja poza pis głosowała za trybunałem dla Ziobry.
Z tymi karami, to też niedoczytaliście, bo zakaz pełnienia funkcji publicznych na 10 lat i ew. złożenie z zajmowanych urzędów dotyczy tylko czynów, które nie są przestępstwami, a w postępowaniu mogą być ustalone czyny, które
źródło: comment_1604652176LYUtQm89vsnH8dBjaqauxP.jpg
Pobierz@Grandek: No wiesz, gdyby ich rozliczyli i całość zakończyłaby się zakazami pełnienia funkcji publicznych, to taki Ziobro by nie mógł "reformować" sądów i robić z prokuratory swoich psów gończych, a taki Kamiński by nie mógł zamieniać policji w policję polityczną
< facet z dominem mem.jpg >
@Trzesidzida: Nikt nikogo nigdy nie postawi przed Trybunałem. To niebezpieczny precedens i żadna się na to nie zdecyduje.
@Trzesidzida: Kamińskiego skazali, ale nie przyłożyli się do reszty.
źródło: comment_1604659851cu25ubp2fkq6SeYXc2eWF3.jpg
Pobierz