Aktywne Wpisy

wykop +25
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +6
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

#rower #poranny
źródło: comment_16045572327wuMsRv9RZyCEk0DVx9H3k.jpg
Pobierzźródło: comment_1604557335mecj13XzgbzpJvekVaJb7T.jpg
PobierzJak to w Polsce weeeee listopadzie. :)
Na dodatek z zamówieniem... (smutna_zaba).
Co byś nie robił rowerem to się w----------z na tej promenadzie.
W ubiegłym roku wjechałem, tzn. starałem się wjechać na taki duży taras widokowy.
Ja w prawo a rower w lewo...
Jak p---------m cielskiem aż zadudniło. :) Szczęście w nocy i tylko kamerka była świadkiem.
@Radysh: Dej wideło.
A swoją drogą - dobrze kolarką na lodzie jeździć.
Z tym, że nic straconego. Jak będzie mróz, to pewnie nie raz zaliczę tam glebę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolarką to już zupełnie nie polecam, nawet po podmarzniętym "polbruku".
Najgorsze chyba jest to, że jak chcesz wygodnie i szybko jechać to siodełko musi być wysoko.
Ciężko z takiego zeskoczyć czy chociażby podeprzeć się
Żona nie pozwalała mi spodenek krótkich zakładać bo byłem i jestem tak poobijany, że wyglądam jak ćpun
co się po nogach kłuje. ¯\_(ツ)_/¯
Teraz jeżdżę ciut ostrożniej ale znowuż mniej frajdy...
W tym rowerze to rama jest marką a nie mam serca jej zamazać. :)
Części są z... inne :