Mirki, przyszedł czas. (#rozdjao pyszne.pl za 8 dych!!!)
Wyrabiam sobie do czarnej jak wungiel Tesli customowe blachy (po polsku - indywidualne tablice rejestracyjne). Jest to wersja z obietnicą że kiedyś będzie sama jeździła. Rejestrowana przez bank we Wrocławiu, więc pierwszą literką musi być D.
A szkoda, bo kiedyś marzyła mi się blacha N1MBUS, jak w Harrym Potterze ;c Teraz póki co najlepszy pomysł to D3JELON, ale nie wiem, czy dostanę D3...
Proszę Was o pomoc w wymyśleniu fajnej nazwy! Zasady składania blach są takie:
Indywidualny numer rejestracyjny składa się z:
wyróżnika województwa (pierwsza znak to litera oznaczająca województwo, w którym auto zostało zarejestrowane, drugi znak to liczba kontrolna, którą jest cyfra od 0 do 9)
wyróżnika indywidualnego (od 3 do 5 znaków, może zawierać litery: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, przy czym nie więcej niż dwa ostatnie znaki mogą być cyframi)
pierwsza literka D, potem prawdopodobnie 0 :c a potem to mi pomóżcie! Kto wymyśli nazwę, którą wybiorę, wygra zamówienie na #pysznepl do 80 do zrealizowania od teraz do końca roku! #rozdajo !!!
@Felonious_Gru: A to trzeba jechać tam? Bank mi rejestruje, bo w leasing biorę. Wiesz jak jest z tymi numerkami? Od 0 leci, prawda? Żebym dostał N1MBUS, ktoś musiałby wziąć wcześniej N0MBUS xD
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
Wyrabiam sobie do czarnej jak wungiel Tesli customowe blachy (po polsku - indywidualne tablice rejestracyjne). Jest to wersja z obietnicą że kiedyś będzie sama jeździła. Rejestrowana przez bank we Wrocławiu, więc pierwszą literką musi być D.
A szkoda, bo kiedyś marzyła mi się blacha N1MBUS, jak w Harrym Potterze ;c Teraz póki co najlepszy pomysł to D3JELON, ale nie wiem, czy dostanę D3...
Proszę Was o pomoc w wymyśleniu fajnej nazwy! Zasady składania blach są takie:
pierwsza literka D, potem prawdopodobnie 0 :c a potem to mi pomóżcie! Kto wymyśli nazwę, którą wybiorę, wygra zamówienie na #pysznepl do 80 do zrealizowania od teraz do końca roku! #rozdajo !!!
#tesla #motoryzacja #heheszki #blachara
źródło: comment_1604436978AdL8iNOsQGGMVE3tknOWBk.jpg
Pobierz@dupinka5000: No to zapytaj banku w którym województwie Ci zarejestruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dupinka5000: Nie, jest dowolność
D1CKER
D1NDU
D2IZAS
D4LEKO
D0 woli