@revoolution: Ja bym zażądał zwrotu wszystkich kosztów poniesionych przy wychowaniu tych dzieci, plus jakieś odszkodowanie za straty moralne. P0lka pewnie by sie do końca życia nie wyplaciła xd
@n1cod3: Najlepszy jest zlot beciaków w komentarzach, że powinien wychować bo dzieci go już pokochały i nie są niczemu winne xD @AntyBohater: w@TheOneWhoKnocks:
@eugeniusz_geniusz ty byś się nie wypłacił do końca życia a nie p0lka. Na nie swoje kaszojady w bolzce płacisz alimenty jako gościu no chyba że do 6 miesiąca po porodzie zrobisz testy dna
@revoolution: Ja bym zażądał zwrotu wszystkich kosztów poniesionych przy wychowaniu tych dzieci, plus jakieś odszkodowanie za straty moralne. P0lka pewnie by sie do końca życia nie wyplaciła xd
@eugeniusz_geniusz haha Mireczku... ( ͡º͜ʖ͡º) ten "ojciec" bedzie płacić alimenty na te dzieciaki. Kobieta nie zgodzi się na badanie DNA wiec rozwód bez orzeczenia o winie i cyk alimenty na dzieciaki bo dzieciaki nie mogą
@eugeniusz_geniusz no wiesz dziecka 3 lata to pewnie się dość mocno przywiązał. Co innego dowiedzieć się na początku że nie twój dzieciak. Można się odciąć ale po 3 latach?
@TurboDynamo: Matka zabiera dzieci do teściowej i po prostu nie przyprowadza na testy, nawet jeśli są nakazane przez sąd. Żadna pani sędzia na to nie zareaguje, policja również nie doprowadzi dzieci na badanie. A wystarczy tylko 'zeznanie' matki przed sądem rodzinnym, że molestujesz dzieci i masz zakaz zbliżania do czasu wyjaśnienia.
A wy jak zachowalibyście się w takiej sytuacji?
@eugeniusz_geniusz haha Mireczku... ( ͡º ͜ʖ͡º) ten "ojciec" bedzie płacić alimenty na te dzieciaki. Kobieta nie zgodzi się na badanie DNA wiec rozwód bez orzeczenia o winie i cyk alimenty na dzieciaki bo dzieciaki nie mogą
@mateoaka: wystarczy zgoda jednego rodzica, matka nie ma nic do gadania.
W Polsce spotkałem się z liczbami oscylującymi w granicach 12% (oficjalnie), ale napewno jest więcej... pewnie tak jak w UK etc.