Wpis z mikrobloga

Jest może jakiś tutorial dla eka co robić na danej miejscówce na th? Pierwszy raz wbiłem 100+ lvl i ludzie chcą chodzić na mobki, na których nigdy nie byłem... raz się wybrałem i po 3 minutach dostałem o------l co ja robię i na tym się skończyło.
Teraz nie wiem czy z nimi było coś nie tak czy faktycznie już zaczynają się jakieś taktyki?
#tibia
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MacDada: Dzięki za odp, właśnie najgorsze jest to, że te podstawy znam, ale na przykład chcieli ze mną iść na asury i się non stop czepiali dosłownie o każdy krok. Tu źle stoje tu źle przebiegłem. Nie wiem czy to jakieś zjeby czy od tego lvl już tak jest że na miejscówkach nawet stoi się w konkretnych miejscach. W każdym razie tak sie przejąłem że źle gram, że od tamtej
  • Odpowiedz
@plema12: To co mówi Dziki Wieprz to też kwestia przyzwyczajenia. Teraz jak z ziomkiem latam duo to też za którymś tam kółkiem ogarnąłem gdzie najlepiej stawać, żeby dobre klaty zgarniać.

Tu źle stoje tu źle przebiegłem

Olej ich. Jeżeli nie mówią co konkretnie chcieliby zrobić inaczej to olej to. Zwykłe malkontenctwo
  • Odpowiedz
na 230 przebijam rp i eda

@Azaajaszz: tak jak wspomniałem, ja jestem 156 ek, to dużo niższe lvle walą często lepiej ode mnie

może na 200+ będzie inaczej, to cieszę się na przyszłość :D
  • Odpowiedz