Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja myślę że zostałam wciągnięta w gó**o przez kobiety prowadzące instagram @strajk_kobiet?

W ubiegły weekend wyszłyśmy na ulicę polskich miast po oburzającej decyzji TK bo żadna z kobiet nie chce rodzić martwych albo niezdolnych do życia dzieci! O to był cały protest! O możliwość wyboru czy chcesz urodzić martwe dziecko, dziecko z wadami genetycznymi które kilka godzin po porodzie i tak umrze w wielkich męczarniach.

A one przejęły nasz wybuch gniewu i ukierunkowały go w całkiem inną stronę! Walka z kościołem? Walka za LGBTQ+xyz ? Legalna aborcja? Po co? Dla ich ideologii? Tak właśnie przepadły nam jakiekolwiek szanse na możliwość zmian..

#strajkkobiet #strajk #zalesie #w---w
rudolfczerwononosy - Czy tylko ja myślę że zostałam wciągnięta w gó**o przez kobiety ...

źródło: comment_1604045583cNJA8P8ZZmeUMtXOvug9al.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rudolfczerwononosy: napisalas konkretnie o gejach, to sie do tego odnosze. Ja nie protestuje, bo Lenart vos powiedziała, tylko przez TK i antypis. Holownia tez protestuje, a ma inne poglady niz ona. To nie jej strajk. Bez ludzi byloby to niczym. Jeslibjednak uwazasz, ze wolisz musiec rodzic chore dzieci, przez co mozliwe ze umrzesz (bo lekarze beda bali sie usunac ciaze) niz zacisnac zeby i strajkowac. To droga wolna, ale twoje
  • Odpowiedz
@rudolfczerwononosy: każdy strajkuje o co chce, czy wy serio musicie mieć do tego jakiegoś lidera? Jak władza spełni twoje oczekiwania to pójdziesz do domu. A ci - co chcą więcej to zostaną. Jeśli będzie ich mało, to przestaną sami w sobie
  • Odpowiedz
@rudolfczerwononosy: Pisałem o tym już pierwszego dnia strajków ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przykro mi, że ludzie dają sobą tak łatwo manipulować. Pisałem o tym, żeby odcinać się od organizacji lewicowych, bo one prędzej czy później wejdą ze swoimi ideologiami. Tak się dzisiaj wygrywa wybory. Wykorzystuje się ludzi jak mięso armatnie. Najgorsze jest to, że bardzo duże grono ludzi, którzy byli przeciwko decyzji TK przesiąknęło teraz poglądami
  • Odpowiedz