Aktywne Wpisy

Beeercik +168
Wszystkich tych odklejeńców zwolenników systemu kaucyjnego powinno się wytykać palcami na ulicach.
Ale skoro już to przeszło to proponuję wprowadzić kolejne kaucje, no bo dlaczego niby nie?
Kaucja na papierki po batonie - 50gr będzie odpowiednie. Ewentualnie 1zł dla czekolad.
Kaucja na opakowanie po makaronie - od 50gr do 1zł w zależności od ilości makaronu.
Ale skoro już to przeszło to proponuję wprowadzić kolejne kaucje, no bo dlaczego niby nie?
Kaucja na papierki po batonie - 50gr będzie odpowiednie. Ewentualnie 1zł dla czekolad.
Kaucja na opakowanie po makaronie - od 50gr do 1zł w zależności od ilości makaronu.
źródło: temp_file8427984344220884271
Pobierz
vateras131 +6
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio

Po drugie
To akurat nie jest dziura. To co sobie myśli KK w ogóle nie powinno tu mieć znaczenia. Jedynie twoja deklaracja złożona wobec RP.
Och, jak mi miło, że w tak krótkim czasie zdobyłem takie uznanie na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
To by bylo tak z siedmiu.
Nie uniżenie, nie przesadzajmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://orynski.eu/chcesz-zeby-kosciol-mial-mniej-wladzy-wypisz-sie/?fbclid=IwAR2DcMBBoEvf-1p80-D1066qoybUwOdlc2qZWleuRXFudB8lvW8WV0t-WGo#poradnik
@Desperated: serio, masz kompleks że szaman skropił ci czoło jak nie potrafiłeś zrobić kupy do nocnika? Co z Ciebie za ateista? XD
Chyba jesteś jednym z ostatnich, który nadal udaje, że TK ma jakąś autonomię.
Jak się urodzi nic dobrego go nie czeka nawet jak będzie zdrowy ;P
By mieć dziecko trzeba mieć kilka rzeczy na raz:
- parę rodziców którzy się dogadują i są sprawdzeni
- $$$$$$
- kariere/pewną pracę zdrowie