Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kezioezio: rozumowanie ma jedną drobną dziurę - nie da się wypisać z KK. Można najwyżej poinformować ich uniżenie, że nie chce się być członkiem KK, wtedy nadal jesteś członkiem KK, tylko nie możesz korzystać z usług ich czarowników.
  • Odpowiedz
@Pink_Floyd: Po pierwsze nigdy do głowy by mi nie przysz,ło że będę miał szansę polemizować z absolutną legendą ( ͡ ͜ʖ ͡). No chyba że tylko się podszywasz... to też nie jest nieprawdopodobne'

Po drugie

rozumowanie ma jedną drobną dziurę - nie da się wypisać z KK.

To akurat nie jest dziura. To co sobie myśli KK w ogóle nie powinno tu mieć znaczenia. Jedynie twoja deklaracja złożona wobec RP.
  • Odpowiedz
@running:

Po pierwsze nigdy do głowy by mi nie przysz,ło że będę miał szansę polemizować z absolutną legendą ( ͡ ͜ʖ ͡).

Och, jak mi miło, że w tak krótkim czasie zdobyłem takie uznanie na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kezioezio w tym właśnie problem, że katolikom chodzi o to, żeby innym narzucić swój światopogląd, a nie żeby każdy kierował się własnym systemem wartości
  • Odpowiedz
@falden: Moim zdaniem jak ktoś myśli o aborcji czyli o zabiciu dziecka to lepiej dla dziecka by to zrobili :D
Jak się urodzi nic dobrego go nie czeka nawet jak będzie zdrowy ;P
By mieć dziecko trzeba mieć kilka rzeczy na raz:
- parę rodziców którzy się dogadują i są sprawdzeni
- $$$$$$
- kariere/pewną pracę zdrowie
  • Odpowiedz