Aktywne Wpisy

vanschout +16
Kosiniak-Kamysz kupił 96 śmigłowców za 10 mld zł... Idiotyzm jak #!$%@?. To drogie zabawki i bardzo łatwo je zestrzelić. Lepiej zainwestować np. w 100 sztuk samolotów F35a albo w schrony, drony, wyrzutnie rakiet, wieże obserwacyjne a nawet terenówki których też brakuje... Za każdym razem kiedy widzę wojskowy pojazd to zwykle to 20-letni gruz. A teraz będzie tak, że kupi te śmigłowce i fajrant, bo kasy na nic innego nie będzie.
#polityka
#polityka
źródło: 1000002031
Pobierz
eleganckichlopak +407
źródło: temp_file799217999583980865
Pobierz

#protest
źródło: comment_1603968317vjm8mrMgUL6dOqMfhMqlM8.jpg
Pobierzźródło: comment_1603968352baeT2Fn9aRAjGh7UhNFS7S.jpg
PobierzTylko, że te osoby wywodzą się właśnie z tego, kibolskiego środowiska.
Jesteś kibolem, bo jesteś na meczu? Jesteś kibolem, bo jesteś na "młynie", ale inni nie są, bo są na innych sektorach?
Jesteś kibolem, bo śpiewasz na meczu? Jesteś kibolem, bo bijesz innych?
Ciężko zdefiniować słowo środowisko i kibol. Ja wg większości społeczeństwa jestem kibolem. Chodzę na meczę, styl ubierania się mam jak kibol, czasem
"Seba z Matim #!$%@? tamtej kobiecie, ale wtedy robili to prywatnie nie jako kibice Śląska", "Seba przestaje być kibicem Śląską na tą jedną sekundę kiedy jego pieść ląduje na innej osobie".
Grupy? To coś złego? Zorganizowana przestępczość jest zła, nie grupa ludzi.
Nie zauważam tych terrorów, czy straszenia ludzi, ale może coś przeoczyłem, może w moim mieście jest spokojnie.
Race mi się podobają, ale odpalanie ich jest łamaniem prawa, a prawa trzeba przestrzegać.
Czy słyszałeś, że w protesty np. w Anglii angażowali się kibole? To nie jest normalne, u nas środowiskom kibicowskim daje się zbyt dużo możliwości i przywilejów.
Jakim głosem, o co Ci właściwie chodzi? Możesz to rozwinąć? Nie rozumiem.
Tak słyszałem. Sądzisz, że na zachodzie sobie poradzili? Jesteś w błędzie.
Jakie przywileje mają środowiska kibicowskie? O jakich możliwościach mówisz?