Aktywne Wpisy

xionacz +82
YouTube kończy dzisiaj 20 lat.
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
źródło: temp_file5478266382550372562
Pobierz
misiopysio +302
Hej, gdyby komuś rzuciła się w oczy taka kurtka na jakimś targu albo OLX to dajcie znać
bo została dziś skradziona z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta
bo została dziś skradziona z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: IMG_20250214_165807
Pobierz

Miało być łatwiej po 30 a jest nawet gorzej. Jestem nietrzymającym, niecałującym prawiczkiem. I z roku na rok jest tylko gorzej. Co raz częściej mam feelsy o przeszłości, o tym co utracone. Do tego świadomość samotnej przyszłości.
Boli mnie też, że dla ludzi, szczególnie kobiet jestem odpadem. Pamiętam jak pare lat temu youtuber prawiczek Terla miał 30 urodziny i wszyscy z niego drwili na FB, zwłaszcza kobiety śmiejąc się, że jest prawiczkiem.
Jakbym nawet zrobił masę operacji plastycznych to nic to nie da bo mam 0 doświadczenia. Dla kobiet jestem odpadem i najgorsze, że takim jak ja stara się wmówić, że to nasza wina. A co mogłem poradzić będąc brzydki?
Nie mam też ekstrawertycznego charakteru. Ogólnie z nowymi ludzmi nigdy nie przepadałem rozmawiać, dopiero jak ich bliżej poznałem. Więc żadne ,,gadane” nie pomoże.
#przegryw #tfwnogf #foreveralone #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f994eb20860c8092cf4919a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: pieprzenie, że dla różowych 30 to jakaś "ściana" i później biorą pierwszego lepszego beciaka jaki się nawinie to dobry żart redpillowców czy tam innych pigułkowych teorii. Dzisiaj różowe grubo po 30 mogą wybierać w Chadach (te atrakcyjne nawet młodszych od siebie), a spierdox zawsze będzie spierdoxem, z wiekiem tylko starszym spierdoxem, tyle.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: z wiekiem powinno być łatwiej, ale to trzeba zacząć myśleć w odpowiedni sposób. Mi osobiście bardzo pomaga zero-jedynkowe ocenienie ludzi i sytuacji - to naprawdę działa ʕ•ᴥ•ʔ
Zaakceptował: LeVentLeCri
Dzień dobry.
Chciałbym panu przypomnieć że życie jest często niesprawiedliwe.
W takim wypadku pomaga zaakceptowanie siebie i otaczający świat.
Cele i samorealizacja, szukanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: kto takie bzdury opowiada xd?