Aktywne Wpisy

Kismeth +762
Nie ma to jak wrócić na ten gównoportal po miesiącu bana za napisanie, że są dwie płcie i zobaczyć, że cenzuruje się teraz tutaj słowo 'p--o' xDDDDDDDDDDD
18 lat konto to jednak chyba za długo.
18 lat konto to jednak chyba za długo.

PogromcaPISu +15
Pytanie za 1000000 pkt. Jeżeli nie dopłata do kredytu to jaki inny pomysł/rozwiązanie?
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
źródło: Screenshot 2024-09-03 at 11-27-12 Program kredytowy #naStart - mFinanse
Pobierz

Niniejszy odcinek (bardziej for fun) związany jest z pomysłem, który pewnego razu przyszedł mi do głowy w trakcie korzystania ze smartfona. Generalnie nie jest to "problem pierwszego świata", jednakże hobbystyczne prowadzenie kanału i niezobowiązująca koncepcja wpłynęły na wykonanie projektu chłodnicy w formie prototypu, który w zasadzie z technicznego punktu widzenia jest możliwy do wykonania. Warto zauważyć, że idea znacząco różni się od istniejących rozwiązań dostępnych na rynku. Uproszczenie technologii wykonania niektórych części konstrukcji zaprezentowanego modelu zapewne znacznie poprawiłoby kwestię ekonomiczną urządzenia - pozostawiam jednak świadomie pierwszą wizję, którą w ten sposób sobie wyobraziłem.
Zapraszam: [[#153] Chłodnica telefonu - idea, prototyp oraz ciekawostka w SolidWorks](https://youtu.be/OSCZL3QGeyk)
#inzynierprogramista #cad #solidworks #inventor #catia #nx #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #telefony #smartfon
źródło: comment_1603820258tpFz7knnidiaTbN072tYbN.jpg
Pobierz