Wpis z mikrobloga

czy to nie smutne, ze zamiast isc razem rowno by obalic w koncu ten rząd, by cos sie zmienilo, jest wysmiewanie protestujacych i czekanie tylko az im cos zrobia? boli mnie to jak niektorzy z wypiekami wrecz czekaja az kogos policja spałuje czy cokolwiek innego #protest
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xblackwidowx: Powiem Ci dlaczego stałem się przeciwnikiem tych protestów. Mieszkam w Gdańsku i wczoraj przez poł j-----j nocy nie mogłem spać bo protestujący trąbili ciągle samochodami. Mamy nowy wyremontowany dworzec główny który również został zdewastowany.

Nie mam zamiaru popierać wandali mimo że w słusznej sprawie
  • Odpowiedz
@xblackwidowx: nie, po prostu na wykopie nie ma z kim rozmawiać na takie tematy. Jak mam tu prowadzić dyskusję, skoro ktoś może pousuwać moje komentarze i śmiać mi się w twarz albo mnie obrażać bo uważa że jest anonimowy, bo wszystkie chwyty są dozwolone? Serio, tu są dzieci i dorośli bez żadnego przygotowania merytorycznego i umiejętności prowadzenia dyskusji. Dlatego najpierw trzeba zacząć od podstaw.
  • Odpowiedz
jak można iść razem równo obalić rząd skoro protestujący obrażają policję, katolików, Konfederację.

@toporek1234: misiu Konfederacja to się jasno zadeklarowała że jest po stronie PiSu a to czego dotyczą protesty im odpowiada.
  • Odpowiedz
@Almaak: nie sesraj się, przez tych patałachów u władzy będziezz w plecy o lata z--------u zżartego przez podatki i inflację, a ty o jednej zarwanej nocce biadolisz.
  • Odpowiedz