#protest #pieklokobiet #warszawa na moich oczach koleś w srebrnej becie rozjechał protestującą :o dziewczynę zabrała karetka. blachy WOR25533, róg Puławskiej i Goworka w Warszawie. Jakby ktoś stąd potrzebował świadka zdarzenia to piszcie priv
@tellet: Ja swój obowiązek obywatelski wypełniam przy każdych wyborach, nie moja wina, ze reszta się sprzedała za 500 PLN i tak będę protestować tak długo jak będzie trzeba jeśli państwo i kościół będzie mi kazać rodzic chore dzieci.
@tellet: Ale co cie to, że ktoś będzie miał blokadę. Przecież tak wyglądają protesty. Jak masz maratony, też są blokady. Remont = blokada. Coś mam wrażenie, że nie którzy kierowcy są bardziej delikatni od małych dzieci.
oho, kolejna do listy, która pragnie mieć zablokowany dojazd do domu, pracy czy gdziekolwiek?
@tellet: Nawet gdybym miał stać cztery godziny i czekać, postoję, poczekam. Wiem, że jest to słuszna sprawa. Wam dzieciaki już w tyłkach się poprzewracało.
@SwidraVytra: Czyli tak - wszyscy robią objazdy, a te protestujące głupole blokujące drogi kilku osobom, które muszą tamtędy przejechać, stoją sobie w polu? Ponadto ci wszyscy, którzy tamtędy jadą, są winni temu, że z-----y rząd wpadł na pomysł zmiany prawa, co nie? Ach ci durni kierowcy, znów to ich wina! @slepowzroczny: I bardzo dobrze, bo trzeba protestować, tylko zapraszam na nowogrodzką albo wiejską 4/6/8. To, że postoisz pod
@tellet: Ale wiesz, że protesty na ulicach były przed wynalezieniem samochodu. To, że paru producentów wyrzuciło życie publiczne z ulic, nie oznacza, że ono znikło. Ulica jest przestrzenią publiczną i takie pełni funkcję. Nie jest ona tylko dla kierowców. Protesty nikt nie będzie robił na chodnikach, które nie mają 2 metrów i które są zastawiane samochodami. Żądasz niemożliwego, a jak by był protest, który byś poparł i który tez by
@tellet: Jest cenniejszy niż twój. Nas też nazywano warchołami i pluli na nas podobni do ciebie. Teraz niektórzy z tych, którzy stali w tamtych szeregach, zapomnieli o tym i robią większy b----l niż był wtedy. Ja nie zapominam przeszłości - swojej młodości.
W Krk widziałem podobna sytuację tylko że obyło się bez potrącenia. Ktoś w-------y najpewniej staniem w korku wyminal ciężarówkę i nie zważając na ludzi na pasach p-----------ł gaz do dechy prawie wjeżdżając w dwójkę zwykłych przechodniów.
@SwidraVytra: Wniosek jest prosty- odpowiednio duża grupa osób zablokuje ci możliwość jakiegokolwiek ruchu, po prostu gęsto łażąc wokół ciebie, a przy próbie przejścia, jak typowe lewactwo, zaczną wyć że je popchnąłeś. Wot demokracja panie... Mało to jest ulic, placów i skwerów do okupowania? Jeszcze pod obiektami rządowymi przeważnie są większe...
Ja nie zapominam przeszłości - swojej młodości.
@powsinogaszszlaja: Oho, solidaruch widzę - tak żeście walczyli, że sprzedaliście kraj
Mmm jak w ameryczce atakowanie auta i zdziwko ze kierowca zaatakowany przez tlum panikuje xD ofc wszystko podkoloryzowane kalby sie w ten tlum w----l jak tomasz hajto w babe
a nie możecie jakoś inaczej protestować? kierowcy czemu są winni? wszystkim puszczają nerwy, a tak tylko kierujecie swoją i innych frustrację na siebie nawzajem - nie o to powinno chodzić
@pomocifaq: jeden gówniarz na tym filmiku z twittera powiedział czemu są winni, cytując:
kierowca - czemu blokujecie k---a... ja nie jestem w rządzie k---a
@ZielonyMazak: juz jeden frajer o nazwisku kramek tez sie kladl pod auta.a jedna idiotka prawie zginela pod tramwajem jak jej sie zdawalo ze zostala wepchnieta pod niego
@Gawith_Apricot: No kierowca trochę spanikował jak zaczęli mu bić łapami po aucie co go oczywiście nie usprawiedliwia aczkolwiek oni też nie powinni n-------ć po tym samochodzie możliwe że inaczej by się to potoczyło, BTW to ja tam widzę dwie osoby leżące na ulicy. Mam nadzieję że nic się poważnego nie stało i skończy się tylko na kilku siniakach. Uważajcie tam wszyscy na siebie.
@Serrrek: większość kobiet głosowała na PiS masz w tych protestach osoby które są bezpośrednio odpowiedzialne za ten stan rzeczy a karacie losowych ludzi... Skończy się jak górnicy za czasów Tacher
@BobekOkrutnik: No nie powinni w ogóle auta dotykać. Kierowca też mógł nie dojeżdżać do nich, cofnąć i pojechać inną drogą, poczekać albo wysiąść i chwile z nimi pogadać, że chce przejechać. W ostateczności mógł ich gazem spryskać
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
Jakby ktoś stąd potrzebował świadka zdarzenia to piszcie priv
@tellet: Nawet gdybym miał stać cztery godziny i czekać, postoję, poczekam. Wiem, że jest to słuszna sprawa.
Wam dzieciaki już w tyłkach się poprzewracało.
Ponadto ci wszyscy, którzy tamtędy jadą, są winni temu, że z-----y rząd wpadł na pomysł zmiany prawa, co nie? Ach ci durni kierowcy, znów to ich wina!
@slepowzroczny: I bardzo dobrze, bo trzeba protestować, tylko zapraszam na nowogrodzką albo wiejską 4/6/8. To, że postoisz pod
Żądasz niemożliwego, a jak by był protest, który byś poparł i który tez by
@tellet: Jest cenniejszy niż twój.
Nas też nazywano warchołami i pluli na nas podobni do ciebie. Teraz niektórzy z tych, którzy stali w tamtych szeregach, zapomnieli o tym i robią większy b----l niż był wtedy.
Ja nie zapominam przeszłości - swojej młodości.
@powsinogaszszlaja: Oho, solidaruch widzę - tak żeście walczyli, że sprzedaliście kraj
@tellet: Wyobraź sobie, że nie. Nie wszyscy byli. A ty jesteś maluczkim krzykaczem w necie a w życiu?...
@pomocifaq: jeden gówniarz na tym filmiku z twittera powiedział czemu są winni, cytując: