Aktywne Wpisy

sha128 +4
dlaczego przesiedliście się z linuxa/windowsa na macos?
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
źródło: hq720
Pobierz
Da Grasso p------o.
źródło: 1000697960
Pobierz

także zaprotestuje wasza metodą
w---------ć w---------ć w---------ć w---------ć
To radykalizuje druga stronę.
Tę forme protestu jak widac po jęczeniu doskonale rozumieją
Zabawne jest to przeświadczenie prawaków o tym, że przecież jak to tak, przecież lewica powinna grzecznie poprotestować i przecież oni nie mogą tak brzydko mówić. Niestety, jak się od lat szczuje na jedną grupę, wyzywa od dewiantów, zjebów, morderców i zboķów to się nie powinno dziwić, jak się w końcu ta grupa w----i i zacznie to w--------e na ulicach okazywać. Pękło coś w ludziach i się nie ma co dziwić.
Mamy stan epidemii, zakazuje się zgromadzeń, proszę rozejść się do domu.
Chroń siebie i bliskich! Nie narażaj innych na utratę życia lub zdrowia.
Masz słabą bibliotekę ¯\(ツ)/¯