Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Minieri +310
Ronaldo przewrotko-nożycami, Portugalia - Polska 5:0
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
#koronawirus #wirus #gastronomia #heheszki
@Dutch: wasz szurów powini zamykać, napisz jeszcze, że grypa groźniejsza
@Hatespinner: a to muszę prowadzić firmę by stwierdzić, że to było dobre posunięcie? Zamkniete knajpy = ograniczona transmisja wirusa. Wykopki już się zesraly niestety xD
@apatozaur: Stara cię powinna zamknąć w piwnicy idąc tą logiką - też będzie ograniczona transmisja wirusa. A najlepiej postaraj się nie wdychać i nie wydychać w ogóle powietrza - 99% bezpieczeństwa.
Rozumiemy, panikarzu, że skupiska ludzi to skupiska wirusa. Ale są ważniejsze rzeczy niż walka z waszym covidem, podobnie jak ochrona życia za wszelką cenę. Gdyby nasi przodkowie mieli twoją mentalność to byłoby "siedź na tej gałęzi, na dole są niebezpieczne zwierzęta, bezpieczeństwo jest najważniejsze!". I tak byśmy siedzieli do dzisiaj.
Ludzie zaspawani
Ratunek tego przeklętego rządu jest gorszy od tego, przed czym ma on chronić.
Ja wolę ryzykować, że się zakażę, niż
@niekibicujepilkarzom: waszym wirusem? K---a, nie mówimy tu o protestach (co same w sobie są nieodpowiedzialne), a o wyjściu do knajpy. Porównujesz ewolucję do wyjścia na latte w dobie pandemii? Ale z was potężne ameby. Czarnolisto dla ameb
@niekibicujepilkarzom: nie kumasz, że takie osoby zarażają także inne? Ty mówisz żebym się zamknął w piwnicy, ja mówię byś siedzial na dupie i nie
Jak widac po wiosnie gdzie kazdy kraj zrobil kilkumiesieczny lockdown to dosc slaby sposob skoro wirus znowu zaatakowal
@apatozaur: szkoda że twoja stara się nie skleiła przed zrobieniem ciebie, bo to by wyszło z pożytkiem dla świata
Wszyscy płaczą, że biznes upadnie (w 2 tygodnie xD), a nikt nie widzi, że to ma sens bo ludzie to
@apatozaur: Raczej do twojego łba i już tam zostało xD
Narazie jedynymi debilami jest rząd, który wprowadza absurdalne ograniczenia a nie robi(a raczej nie zrobil przez wakacje) nic co faktycznie mogłoby pomoc w epidemii - zwiekszenie nakladow na sluzbe zdrowia, wyszkolenie wiecej ludzi ktorzy mogliby pomagac z pacjentami, zakup sprzetu, ogolne przygotowanie szpitali i innych sluzb)
A jesli cokolwiek