Aktywne Wpisy

ActiveekHere +6
Macie coś do uzupełnienia?
Ludologiczna lista wrogów:
- NRGeek a.k.a Kamikaze
- Quaz
- Zagrajnik
Ludologiczna lista wrogów:
- NRGeek a.k.a Kamikaze
- Quaz
- Zagrajnik

panna_kotta +6
Czy są tu ludzie oprócz mnie, dla których rap jest wkurr i żałosny i nie mogliby być z kimś, kto tego słucha? Dla mnie rap to najlepsza antykoncepcja, od razu mi wszystko opada xD To machanie łapami, udawanie luzaków xD no jak komuś się to podoba to musi mieć coś z głową. Amerykański gdzieś w knajpie jeszcze zniosę, amerykański z lat 80 też ujdzie, ale polski mnie mega wkurr i mam ochotę

Artykuł o tym, że 2-3x w tygodniu pod więzieniem na Kleczkowskiej zjeżdzają się grupki kolegów przestępców i między 23-1 w nocy strzelają fajerwerkami budząc całą okolice, palą gumę w samochodach i piłują motory. Komentarze ludzi na fb?
-niech sie okoliczni ludzie wyprowadzą, więzienie było pierwsze (xD)
-PDW super pozdrowienia dla dobrych chłopaków
-chyba nie wiecie, że teraz w więzieniach siedzą ludzie za obronę własną, a nie prawdziwi przestępcy, trzeba pozdrawiać.
xddd
I każdy komentarz ma dziesiątki polubień przez innych patusów xD
Co jest nie tak z tymi ludźmi...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1538131491691149
#wroclaw #afera
źródło: Screenshot 2026-08-10 at 12-23-47 Pozdrowienia do więzienia nie dają spać... - Gazeta Wrocławska Facebook
Pobierzźródło: Screenshot 2026-08-10 at 12-31-16 Facebook
PobierzJaja będą jak za 2 miesiące oddadzą do użytku te nowe bloki z mieszkaniami 18k+/ metr.
To więzienie ma 4 wieżyczki ze strażnikami pod karabinem, i pod jedną z tych wieżyczek dzieją się te cuda, bez żadnej interwencji strażników
źródło: Screenshot 2026-08-10 at 13-05-38 Kleczków Mieszkania w Porcie Miejskim Page 44 SkyscraperCity Forum
Pobierz@kubson93: Ich łatwo się identyfikuje w socjal mediach:
- kibole
- dziwne typy z osiedli
- karkonosze w sensie
@lycaon_pictus: o jak ryklem. plusik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie normalni ludzie się boją nawet tam odezwać, z obawy przed tym elementem, że ich jakoś namierzą, toteż oni dominują w komentarzach. Kto chociaż raz koło muru tego pierdla przechodził ten wie jakiego sortu osoby tam przekazują informacje, twarze myślą nie skalane, wydziarane, nasterydowane łapy, wygolone łby i wykrzykiwana przez nich grypsera rodem z "Symetrii" do okien więziennych cel. Strach koło tych
@Beszczebelny: SW trzyma porządek na terenie ZK, a chodnik po za ZK to już sprawa straży miejskiej i policji
źródło: smutna_buzia
Pobierz@Beszczebelny: obserwując świat dookoła mam wrażenie że z roku na rok jest coraz gorzej
Ogólnie fajnie, można za darmo pooglądać fajerwerki i posłuchać przyśpiewek, jak się zamknęło okna to zupełnie nie przeszkadzało
źródło: chore_dziecko_mem
PobierzWszystko
Tylko do tych normalnych nikt nie przyjeżdża i nie strzela pod pudłem, nie piłuje moto itd... Tacy sa gnebieni w ciszy tam jajk Tomek Komenda.